30 januari

Tjoohooo

Var ute o övningskörde igår o jag åker ju som en gud (NOT), nej men ärligt så känns faktiskt som om jag börjar få in det där med backning nu som tur är. Efter det åt jag pizza o va lite onyttig, fick dåligt samvete att jag åt de plus att jag inte tränade i måndags så jag fick ta o gå springa en sväng. Blev ungefär 5 km men det var jobbigt, fick ont i vaderna för att jag sprang på asfalt. Men jag sprang iaf, så mådde litte bättre efteråt!

Tänkte igår kväll att jag skulle vara så hurtig att cykla till skolan, vilket är ungefär 1,5 mil men när jag vaknade och kollade ut var de ungefär 1 dm snö, lycka till o cykla då liksom. Tur att jag vaknade tidigare än vad jag ställde klockan på iaf annars hade jag inte kommit till skolan eftersom bussen redan hade gått. Otur helt enkelt. så jag fick ta o ta bussen idag också. Börjar tröttna rejält på att åka buss, Vill ha körkort nu!!!!!

Skulle egentligen ha åkt långfärdsskridskor idag i skolan men eftersom de snöade såpass mkt blev de inge med det, så nu sitter jag här i skolan med mjukis:/  riktigt illa. Hatar att ha mjukis på mig offentligt.
Var i stan i ungefär 7 minuter förut innan jag åkte till skolan, visste inte säkert ifall vi skulle åka då eller inte men eftersom jag o Andreas skickade sms så frågade ju han om vi fortfarande ska åka skridskor fast de hade kommit så mkt snö så jag började förstå att vi atagligen inte skulle göra de. Då slog ju tanken att jag hade satt på mig en skitful tröja i morse för att den ändå inte skulle synas när jag hade jacka på mig och grejer. Men om vi nu inte skulle åka skulla jag få gå runt med den i skolan, och Nej Tack! Så jag var tvungen att köpa en ny tröja. iofs skulle jag ändå köpa den nån annan gång för att få det här att låta lite mindre "snobbigt". Hade iaf inte särskligt mkt tid på mig så jag fick skynda mig upp och tog tröjan som jag iaf redan hade provat ut storlek och tänkte att det är klarar jag ju lugnt inte alls stressigt.. Men insåg att jag inte hade med mig ID kortet när jag kom fram till kassan så jag fick springa ner o ta ut pengar, (5 min kvar). Nån seg gubbe framför mig i bankomatkön. Sen när jag kom tillbaka var de en annan kund före mig och kassörskan var jätte långsam. men jag fick belata till slut iaf, sprang ner och nu var kl. 12 och bussen skulle gå!! fick lite panik och vill ju gärna inte springa runt på stan som ett fån. gick iaf ut väldigt fort och där står bussen, men som tur var så var de rätt mkt folk som skulle på så jag han med! ..
Så nu sitter jag ju i skolan med mjukis men jag har iaf en lite finare tröja på mig än vad jag skulle haft egentligen.

i eftermidda ska jag köra ännu mer och sen ut o antingen springa eller gå!

Huuuuh nu orkar jag absolut inte skriva mer :D
hoppas ni orkade läsa, HIHI !

Andreas, du betyder så mkt för mig! VILL TRÄFFA HAN NU!

Nu äntligen är jag klar!!


Kommentarer
Postat av: Emelie

Du börjar få in snitsen med det här som kallas blogg ;) Keep up the good job!

2008-01-30 @ 15:27:24
URL: http://xem3liex.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0