23 December

He ja är nu nästan exakt ett år sen jag bloggade sist med några dagars marginal, har inget att göra nu så tänkte underhålla mig lite med att skriva.

Klockan har faktsikt hunnit blivit JULAFTON men huvudet har inte hunnit slagit om till ny dag riktigt än så skriver att de är den 23 :D
Är hemma hos familjen i Kil just nu. Andreas o jag åkte hit efter att jag slutat jobba vid 7 så kvällen har först spenderats med att jag o mamma klädde granen sen när pappa o bror kommit hem åt vi julskinka för hela slanten. Så hemskt gott med nygriljerad skinka. Älskar´t :D:D Andreas fick lämna oss efter att vi ätit eftersom han ska jobba tidigt i morgon. Lider verkligen med honom som börjar jobba så tidigt.

Åh blev en otrolig miss tidigare idag!!! Va in på Systemets hemsida och kollade öppettider och bergvik skulle tydligen (enligt hemsidan) ha öppet till 20.00 idag. Perfekt eftersom jag slutade jobba kl 19 så skulle jag inte behöva stressa dit innan jobbet. Men att besöka bolaget innan jobbet hade kanske inte varit en så dum idé för när jag kom dit strax efter 19 var de stängt. Drygt som fan när dom inte har öppet nå mer innan jag behöver ha något gott att dricka!

Den 27 januari kommer jag äntligen börja på Svenska frisörskolan i Trollhättan, som jag har längtat efter detta!

Har även opererat mig ganska nyligen, den 26 nov var de dags. Det har gått förvånadsvärt bra faktiskt. vart inte så enormt svullen och hade mindre ont än vad jag trodde jag skulle ha. Har kunnat fått i mig någotlunda mkt mat, i början var de lite svårt men de tog ändå inte så lång tid innan jag kunde äta mig mätt igen. Får fortfarande inte tugg ordentligt men mat som är väldigt lättuggad eller inte behöver tuggas alls går galant att äta. Är lite lite svullen fortfarande och har inte riktigt fått tillbaka känseln helt i ansikte o käken så helt återställd är jag inte riktigt än men snart så :D Tycker de vart bra, är snyggare nu än vad jag var förut :D

Ne nu har jag fördrivit min tid ett tag. Kanske är dags att försöka sova lite, bär snart iväg till Sunne där jag ska fira min julafton.
>God jul på er!


XOXORSS 2.0