31 januari

Har inte haft en allt för rolig dag än så länge. Var hemma från skolan och har bara vart allmänt skit kasst allt idag!

Men men får se framåt, ska åka till Forshaga nu så ska jag iväg och simma senare ikväll med tjejerna. Ska bli skönt att få träna lite.

Hm har ingen motivation alls för att skriva idag så jag återkommer när jag är på bättre humör. (Går nog lättare att komma på vad man ska skriva då)
Vet iaf att jag vill träffa Andreas, han har fått mig att må något bättre idag. Utan han hade jag nog bara luggit inne hela dagen o deppat typ. Tack! ;)

Nej nu ska jag åka, ha en fortsatt trevlig dag hörru!

30 januari

Tjoohooo

Var ute o övningskörde igår o jag åker ju som en gud (NOT), nej men ärligt så känns faktiskt som om jag börjar få in det där med backning nu som tur är. Efter det åt jag pizza o va lite onyttig, fick dåligt samvete att jag åt de plus att jag inte tränade i måndags så jag fick ta o gå springa en sväng. Blev ungefär 5 km men det var jobbigt, fick ont i vaderna för att jag sprang på asfalt. Men jag sprang iaf, så mådde litte bättre efteråt!

Tänkte igår kväll att jag skulle vara så hurtig att cykla till skolan, vilket är ungefär 1,5 mil men när jag vaknade och kollade ut var de ungefär 1 dm snö, lycka till o cykla då liksom. Tur att jag vaknade tidigare än vad jag ställde klockan på iaf annars hade jag inte kommit till skolan eftersom bussen redan hade gått. Otur helt enkelt. så jag fick ta o ta bussen idag också. Börjar tröttna rejält på att åka buss, Vill ha körkort nu!!!!!

Skulle egentligen ha åkt långfärdsskridskor idag i skolan men eftersom de snöade såpass mkt blev de inge med det, så nu sitter jag här i skolan med mjukis:/  riktigt illa. Hatar att ha mjukis på mig offentligt.
Var i stan i ungefär 7 minuter förut innan jag åkte till skolan, visste inte säkert ifall vi skulle åka då eller inte men eftersom jag o Andreas skickade sms så frågade ju han om vi fortfarande ska åka skridskor fast de hade kommit så mkt snö så jag började förstå att vi atagligen inte skulle göra de. Då slog ju tanken att jag hade satt på mig en skitful tröja i morse för att den ändå inte skulle synas när jag hade jacka på mig och grejer. Men om vi nu inte skulle åka skulla jag få gå runt med den i skolan, och Nej Tack! Så jag var tvungen att köpa en ny tröja. iofs skulle jag ändå köpa den nån annan gång för att få det här att låta lite mindre "snobbigt". Hade iaf inte särskligt mkt tid på mig så jag fick skynda mig upp och tog tröjan som jag iaf redan hade provat ut storlek och tänkte att det är klarar jag ju lugnt inte alls stressigt.. Men insåg att jag inte hade med mig ID kortet när jag kom fram till kassan så jag fick springa ner o ta ut pengar, (5 min kvar). Nån seg gubbe framför mig i bankomatkön. Sen när jag kom tillbaka var de en annan kund före mig och kassörskan var jätte långsam. men jag fick belata till slut iaf, sprang ner och nu var kl. 12 och bussen skulle gå!! fick lite panik och vill ju gärna inte springa runt på stan som ett fån. gick iaf ut väldigt fort och där står bussen, men som tur var så var de rätt mkt folk som skulle på så jag han med! ..
Så nu sitter jag ju i skolan med mjukis men jag har iaf en lite finare tröja på mig än vad jag skulle haft egentligen.

i eftermidda ska jag köra ännu mer och sen ut o antingen springa eller gå!

Huuuuh nu orkar jag absolut inte skriva mer :D
hoppas ni orkade läsa, HIHI !

Andreas, du betyder så mkt för mig! VILL TRÄFFA HAN NU!

Nu äntligen är jag klar!!


Hej hej!

Hmm får se hur de här bli men nu har jag också skaffat en blogg. kan ju inte bara sitta o läsa andras hela tiden. Nästan lite pirrigt att skriva den första! =)

Sitter iaf i skolan nu och har säljteknik men som vanligt inte gör nått på lektionen. Sitter bara o kollar på blocket efter en lämplig bil till mig, måste ju faktiskt ha en bil nu om jag lyckas få körkort inom en snar framtid!
Tidigare idag hade vi idrott då jag, Emelie, Johanna o Camilla skulle träna på vår dans, inga kommentarer om hur de gick men ja.... Hade roligt iaf!
Annars hade vi föreläsning om ja vad ska man säga... typ framtiden, vad vi ville jobba med o vart vi skulle vända oss ifall vi behövde hjälp med att söka jobb, ja lite sådana saker.  Har alltså varit en väldigt slapp dag hittils.

Ska ut o köra med pappa efter skolan, blir nyttigt så jag nån gång kanske kan lära mig backa utan att utsätta alla andra för fara.


Saknar min Andreas jätte mkt!

Shiet.. var lite svårt att komma på vad man skulle skriva faktiskt,  jag ger mig helt enkelt för den här gången!

Välkomna iaf!

Over and out!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0