14 Oktober

Ja hej igen då, nu kanske jag kan försöka börja skriva blogg igen då.. Var ju hemskt länge sen jag höll på att hålla er updaterade genom denna sidan, men jag ska försöka att göra ett tappert försök att börja igen nu..
Får bli en liten mjukstart här och nu eftersom jag inte rikigt är inne i detta bloggskrivandet ;)

Som vissa av er kanke vet så bor jag numera i storstan :D Har äntligen flyttat ifrån familjen och villan hemma i lilla Kil till en 2:a på Haga i STORA STORA Karlstad. Är så sjukt skönt att bo i stan. Har man inget att göra på dagarna är de bara att ta en 5 minuters promenad och fördriva tiden med att kolla i affärer eller något liknande..
Är dock inte bara fördelar med att bo här förståss, eftersom jag inte har någon bil och inte har råd att äga en för att jag knappt får jobba något så är de lite svårt att ta sig till och från träningarna i Kil om jag nu inte lånar Andreases bil.
Men i morgon ska jag iaf köpa mig en ny cykel :D Jag och Andreas va iväg en snabbis och kollade efter en idag och hittade en skirfräsig rosa på Sportex som jag ska köpa. Jag måste bara ha den. Ascool!!!!!!

På jobbfronten ser det mörkt ut, är kvar o jobbar extra på Maxi vilket jag kanske inte borde med tanke på alla utgifter det blir när man inte bor hemma längre. Så om jag inte får några fasta tider väldigt snart på Maxi ska jag ta o söka nytt jobb.. Gäller bara att man orkar ta sig i kragen o skriva personligtbrev och CV. Kanske ska komma på vart jag ska söka jobb också förståss. Nån som har något förslag? eller ett jobb till och med åt mig kanske?

Nej Andreas är på väg hem och jag måste börja förbereda maten lite nu!
Jag får återkomma snart igen, var roligt att skriva =)


Hade göttans!

RSS 2.0