7 juli

Ja sist jag skrev så skulle Andreas precis flytta hit och kom som en överraskning redan på fredagen ist för på lördagen. Var helt underbart att vända sig om och se att han kom in i rummet.
 
Har väl inte gjort allt för mycket sen sist faktiskt, har jobbar några dagar, vart iväg och solat med Anna och Ida på Skutberget,tagit hem om huset eftersom mamma och pappa vart i stugan och umgåts massor med Andreas.

I lördags tog jag med Anna och Ida in till stan och till Adam och Linda för att festa, där var bland annat några av Andreas"es" klasskompisar och lite annat folk. Var väldigt trevligt och sen när klockan blev dags för att gå vidare skulle jag och tvillingarna försöka komma in på Nöjes med hela gänget men det blev ju inte så lyckat så vi drog vidare mot score och arena. Kvällen slutade sen med att Anna tog nattbussen och Ida följde med killen hem till Skåre och jag coh Andreas tyckte att de skulle vara lite roligt att sova i bilen så de gjorde vi. Vaknade och hade ont i höfter och lite överallt. På morgonen styrde vi Donken och sen åkte vi hem till Kil o sov en stund.
Söndagen vart jag hur degig som helst, låg bara i soffan hela dagen till Andreas och Elias kom tillbaka och drog med mig in till stan för att kolla på film.

Blev helt tårögd förut när jag läste igenom Emelies blogg, saknar denna underbara människa sjukt mkt! Önskar verkligen att jag skulle kunna träffa henne när man känner att man behöver, och vissa dagar behövs hon verkligen. Finns vissa grejer jag bara kan prata med henne om och vill inte behöva göra de över telefon men vad ska man göra?"
Nästa vecka åker jag dit och det ska ju även många andra i klassen också göra. Ska bli så kul att få träffa folk igen,

Nej nu måste jag ta o städa iordning i rummet. Tänkte ju att jag skulle göra det innan Andreas kommer hem och känns som om han dyker upp ganska snart. =)


Ha det superduper!

RSS 2.0