21 December

Sjukt nära julafton nu, känns inte alls som om det är de om några få dagar bara. Har ingen julkänsla alls i princip och tycker det känns som om det är oktober eller nått sånt. Kanske får ta o köpa lite mer än en enda tomte hem till lägenheten så kanske det kommer. Är mysigt med stjärnor och stakar i fönstren iaf! :P Julkänsla eller inte så vart jag iaf klar med julklapparna idag och har nu typ 0 kronor kvar ungefär. Tur att det trillar in pengar på kontot snart =)

Har vart ensam i lght i helgen, eller från igår iaf, Andreas har vart ner till Jonatan för lite partaj så jag har fått försöka hitta på nått själv. Jobbade till 9 igår så när jag kom hem från jobbet tittade jag bara på tv. Idag när jag vaknade vid 9 sydde jag upp köksgardiner som vi äntligen har skaffat oss. Var kanske på tiden efter typ 2,5 månad :D Sen vart det Harry Potter på tv som jag var tvungen att kolla på. var svenskt tal och shit va det suger.. hehe är så mkt bättre med text men var ändå skönt på att slippa läsa på nått sätt. När den va slut vart de matlagning, dusch, smink och lite städning innan jag skulle ut och inhandla julklappen. Väl hemma sen igen så vart det ännu mer matlagning och kollade på Grinchen och GOSSIP GIRL!!!!! Hur bra är inte Gossip Girl, tänk att få va så rika som dom är. Vilken dröm! Vilken garderob man skulle kunna ha, och massa skooooor!!!!!

Har väntat på att Andreas ska komma hem hela dagen, trodde han skulle kunna va hemma vid 4 ungefär men så vart de minsann inte. Men nu är de nog inte så länge kvar, har räknat med att han kanske kommer trilla in vid halv 9 ungefär så det är nära. Saknar honom verkligen redan och då har vi inte vart ifrån varann mer än typ 30 timmar. Han är så underbar, älskar honom jätte mkt!


XOXO
Hanna Håkansson ;)5 December

Jag har äntligen bestämt mig för vad ja vill bli nu.. Är så otroligt skönt att veta! När jag skrev det senaste inlägget hade jag precis skickat in ansökan till Svenska frisörskolan i Trollhättan, eller precis och precis, dagen innan. Igår pratade jag med rektorn på telefon och han förklarade mer om skolan och vad som krävdes för att komma in. Vad jag fattade är detta den svåraste skolan att komma in på. Först är det en intervju sen ett personlighetstest och sen ska man göra ett handlagstest där han och någon mer visar något och sen är det min tur att försöka göra likadant bara för att de ska kunna ta in de allra bästa eleverna. Detta är dom ensamna om att göra men det verkar också va den bästa skolan, alla som har gått där har fått jobb efteråt så om jag kommer in ser framtiden ljus ut :) Är hemskt nervös inför de där testerna man ska göra, jag har ju inte direkt någon erfarenhet av att va frisör mer än att jag har fixat frisyrer på några och färgat håret på vissa som faktiskt har blivit helt misslyckat nån gång (Förlåt Johanna, kommer aldrig glömma när du blev gråhårig!). Vill verkligen bli frisör men är så rädd att man klantar till det för att man kanske är nervös... Huuuuuuuh, ringde upp Michael (rektorn) idag för att berätta att jag hade bestämt mig att söka men han var inte på kontoret då så han skulle ringa upp för att boka in en tid för intervjun och det.
Utbildningen är på 3 år, en termin i skolan och sen som trainee ute på salong i typ 2,5 år. Får se hur jag gör med boendet, finns lägenheter som skolan har men jag är mest inne på att åka tåg dit varje dag med tanke på att det bara är en termin, och tåg ner till trollhättan tar två timmar liksom... Är van att få åka länge till och från skolan så det skulle jag nog orka. Känner verkligen inte för att flytta nu iaf när Andreas har flyttat ner hit och vi har fått lägenhet och allt. Men men, det får bli ett senare problem. :D

Ska ut o titta i lite affärer med mamma mor nu snart så jag ska ta o sminka mig nu tänkte jag, är ju en fördel om man är klar när hon kommer så hon slipper vänta på mig. Efter det blir det ett hemskt långt jobbpass på hela 3 timmar mellan 17-20.
Som sagt ska jag sminka mig nu så ha det supergött!!!


3 December

Jag som verkligen trodde att jag skulle hålla igång skrivandet efter att jag skrev sist men så vart det ju inte såklart.

Har inte vart någon speciellt händelserik dag för mig än, Vaknade av att Andreas kom hem vid nio för att sova lite. Tittade självklart på Top Models 9.40 vilket jag gör varje morgon om jag nu inte så måste iväg o jobba den tiden, är helt beroende utav de nu. Efter att Andreas åkt iväg o jobba igen har jag plockat undan lite här hemma och nu ska jag snart åka iväg till Forshaga för en ansiktsbehandling. Ska bli hemskt roligt och förhoppningsvis kommer jag få en bättre hy när jag är klar. Idag blir det en porrengörning och sen är det ytterligare 6 behandlingar som gäller framöver:D

Igår skickade jag in ansökan till Svenska frisörskolan också :D Blev inte helt nöjd med det jag skrev eftersom jag var tvungen att skynda mig iväg till jobbet så jag funderar på att kansk skicka in en ansökan till och skriva lite mer om mig själv. :D Vill verkligen bli frisör och jag hoppas jag kommer in så fort som möjligt. Nu i Januari lär de väl kanske va fullt men i Augusti kanske.. Jag vill, Jag vill, Jag vill.
På tal om frisör så har jag tänkt att ja kanske ska färga håret också :D Funderar på en kopparaktig färg, typ som min naturliga hårfärg men ändå inte. Har sett bilder på Ashlee Simpson och jag bara älskar hennes hår. Måste färga mig så jag också .
Gick lite snett när jag skulle lägga upp bilden men här är en länk ist för er som vill titta :D http://www.frisyrer.se/?862&set=false


Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så får räcka så. :P
Hade bra !!


RSS 2.0