11 februari

Ja det blev inge bloggskrivande i helgen för mig del så nu när man är i skolan igen kommer det.

I helgen var Andreas här, kom sent på fredakväll. Mysigt blev de. Gick o la oss rätt tidigt eftersom vi skulle på Rally på lördag.
Åkte iväg på rally vid halv 9 tiden, Adam kom o hämtade upp oss hemma i Kil. Var lite fränt att kolla på bilarna, förstår inte hur de kan åka så fort på dessa vägar. Men kan väl erkänna att ja mest stod o skrattade åt några Sthlm:are, helt sjuka, fulla såklart.
Sen var de dags för oss att åka lite rally själva, Adam måste ha blivit lite inspirerad efter dagen så han gasade på o sladdade lite på grusvägarna på vägen hem.
Jag och Andreas var aströtta när vi kom hem så vi gick o la oss o sov ett tag till det var dags att åka in till stan för att sitta o umgås o dricka lite. Ringde Emelie så att hon följde med, och vi hämtade upp Adam och Linda hemma hos dom... 
Fick med oss Emelie hem till Kil på natten, tog ett bra tag för oss att gå från bussen (eftersom Andreas skulle springa o gömma sig och grejer). Hade väldigt roligt iaf!

Söndan kanske inte var allt för rolig, Andreas hade det nog ändå värst. Tyckte riktigt synd om honom . Emelie mådde inte heller så bra men hon lyckades iaf äta mat och sådär! 
 
Mormor var hemma hos oss och hade med sig mat.. Sina kända köttbullar och mitt dillkött..
Var jättegott även om de inte riktigt smakade som de brukar göra. Ingenting smakade som de skulle den dagen.

Åkte in för att fika med Mr. Schüssleder, Adam och Linda på kvällen. Blev även lite Yatzy som jag van en omgång! Skit stolt.

Och så blev de måndag morgon och Andreas skulle åka hem, fruktansvärt tråkigt.. Hatar när vi ska åka ifrån varandra....  Men vad ska man säga!   
Planerar att åka till han i helgen. Längtar redan jätte mkt till jag får träffa han igen .
Vill bara umgås med honom hela dagarna men finns annat som måste göras. Typiskt!

Nu får de räcka för idag!
Hörs nån annan dag....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0