5 December

Jag har äntligen bestämt mig för vad ja vill bli nu.. Är så otroligt skönt att veta! När jag skrev det senaste inlägget hade jag precis skickat in ansökan till Svenska frisörskolan i Trollhättan, eller precis och precis, dagen innan. Igår pratade jag med rektorn på telefon och han förklarade mer om skolan och vad som krävdes för att komma in. Vad jag fattade är detta den svåraste skolan att komma in på. Först är det en intervju sen ett personlighetstest och sen ska man göra ett handlagstest där han och någon mer visar något och sen är det min tur att försöka göra likadant bara för att de ska kunna ta in de allra bästa eleverna. Detta är dom ensamna om att göra men det verkar också va den bästa skolan, alla som har gått där har fått jobb efteråt så om jag kommer in ser framtiden ljus ut :) Är hemskt nervös inför de där testerna man ska göra, jag har ju inte direkt någon erfarenhet av att va frisör mer än att jag har fixat frisyrer på några och färgat håret på vissa som faktiskt har blivit helt misslyckat nån gång (Förlåt Johanna, kommer aldrig glömma när du blev gråhårig!). Vill verkligen bli frisör men är så rädd att man klantar till det för att man kanske är nervös... Huuuuuuuh, ringde upp Michael (rektorn) idag för att berätta att jag hade bestämt mig att söka men han var inte på kontoret då så han skulle ringa upp för att boka in en tid för intervjun och det.
Utbildningen är på 3 år, en termin i skolan och sen som trainee ute på salong i typ 2,5 år. Får se hur jag gör med boendet, finns lägenheter som skolan har men jag är mest inne på att åka tåg dit varje dag med tanke på att det bara är en termin, och tåg ner till trollhättan tar två timmar liksom... Är van att få åka länge till och från skolan så det skulle jag nog orka. Känner verkligen inte för att flytta nu iaf när Andreas har flyttat ner hit och vi har fått lägenhet och allt. Men men, det får bli ett senare problem. :D

Ska ut o titta i lite affärer med mamma mor nu snart så jag ska ta o sminka mig nu tänkte jag, är ju en fördel om man är klar när hon kommer så hon slipper vänta på mig. Efter det blir det ett hemskt långt jobbpass på hela 3 timmar mellan 17-20.
Som sagt ska jag sminka mig nu så ha det supergött!!!


Kommentarer
Postat av: annika

hej.

nu e de ju så att du inte har en aning om vem jag är men sökte på svenska frisörskolan och ramla in på din blogg. Skall nämligen börja på skolan nu i januari, inte ens två veckor kvar! ska bli så kul, har du gjort proverna o kom du in?! :)

//annika

2009-01-15 @ 16:47:51
Postat av: charlotte

halloj jag ramla med in på din blogg.. kom du in!? jag kom in nu o börjar i augusti..

2009-04-04 @ 22:19:21
URL: http://amazinglotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0