19 maj

Ja vad ska man skriva idag då tro?

Kanske kan ta lite om helgen,
Åkte till Andreas i torsdags. Han fick komma o hämta mig i Ludvika som vanligt och sen vart de Donken innan vi åkte till Fagersta.
Fredagen då vart de lite jobb med säljresan.. Har iaf kommit igång nu så det är bara att hoppas på att jag får massa mer tid över så jag kan jobba klart med den.. .Andreas jobbade så jag var hemma hos honom själv, men vid halv 3 kom han tillbaka o hämtade upp mig för att jag skulle få följa med ner till Eskilstuna o lämna lite grejer :D så på min lediga fredag fick jag ta o följa med på jobb.. Var riktigt roligt faktiskt. =)
Lördagen var de en Driftingtävling i Grängesberg utanför Ludvika. vart svinkallt eftersom de blåste och snöade/regnade under tiden vi var där.. Orkade inte vara kvar så jätte länge så vi åkte hem igen. '
Igår åkte vi till Kupolen i Borlänge, kollade lite efter ett par studentskor men som vanligt så hittade jag inga. fattar inte att det ska vara så svårt att hitta ett par antingen vita eller ljusbruna/beiga skor som jag vill ha. SVÅRT!
I morse var de då dags att åka hem igen =( Förstår inte varför helgerna måste gå så jävla fort jämnt....

Nästa vecka tar jag då studenten, och på onsdag redan måste alla uppgifter vara klara. Har fortfarande inte kommit speciellt långt och har även några till uppgifter som måste lämnas in... Känner mig lite stressig. Om vi inte skulle ha åkte på denna lilla "minihajk" som avslutningsresa med klassen Torsdag-Fredag hade jag haft hela veckan på mig att göra klart alla rester.. men nej nu ska allt bara inne om TVÅ dagar. Känner att jag har lute för mycket att göra nu såhär i slutspurten. Önskar verkligen att jag hade kunnat gjort klart alla uppgifter tidigare.. Hade varit så jävla skönt att inte känna att man måste ägna hela dagarna åt tråkiga skoluppgifter!!!

Men men, på fredag är de Nöjesfesten och då är alla uppgifter klara så då behöver man inte tänka nått mer på de där. Då är det bara att släppa loss och ha roligt.
På måndagen sen ska vi inleda studentveckan med mösspåtagning, blir även massa lekar och sådär. eller massa o massa nån iaf!.:P

ne nu vill jag sova, måste vara pigg i morgon när jag ska jobba med resterna.

Känns som om det var evigheter sen jag åkte ifrån Andreas fast det var i morse. Saknar honom så otroligt mycket och längtar massor tills på fredag då jag får träffa han igen!

Go´ natt!






16 maj

Får be om ursäkt för att det tog ett tag innan detta nya inlägg kom men till slut så :P

Är hemma hos Andreas nu, väntar på att han ska komma hem efter att ha fått åka iväg o hjälpa till på jobbet en snabbis. Perfekt läge för mig att göra lite uppgifter, harjag gjort de då? neeeee då! Självklart inte och nu kommer Andreas hem snart igen så kanske inte är så stor idé att börja med något än. Får försöka sätta fart med de där sen när han ska iväg o jobba igen . Ska få följa med ner till Eskilstuna sen, ska bli lite fränt! :P

Vad har man hunnit med i veckan då tro.. Söndag-Måndag var jag på Studentkryssning, Riktigt roligt. Det var många utav Emelie kompisar som var med så det var kul att få se vad det för några hon brukar umgås med hemma i Torsåker.. Kom hem därifrån typ halv12 på måndag så de var sängen direkt som gällde.

Tisdag var de nog inge speciellt som hände, Onsdagen däremot hade vi Beachvollyboll turneing på skolan. Eftersom vi tjejer är så dåliga så fick inte vi vara med i nått av killagen så vi hade ett eget. Ja och hur slutade detta då :P vårat underbara tjejlag kom på 4 plats medans två av killagen inte ens kom vidare vill Semin.. Iofs vann ett av lagen hela turneringen men ändå :P skit kul och dom var nog lite halvsura för att de gick så dåligt för dom .

nej Jag får ta o återkomma.... Andreas har kommit och vi ska ta o laga lite mat innan han ska iväg igen :P

Puss hej!


7 maj

Idag har jag gjort klart uppgiften jag hade i svenskan så nu har jag inte IG där längre....
JAG ÄR SÅ DUKTIG!

Projektredovisningen igår gick faktiskt bättre än vad jag trodde, var så fruktansvärt nervös innan vi skulle börja så jag blev helt varm i ansiktet och fick handsvett och grejer. Skit jobbigt. Trodde inte att jag skulle klara av att prata inför alla tvåor och ettor. Men det gick !!
Och Emelie var grymt duktig, hade otroligt bra kroppsspråk och använde ett jätte bra språk. Blir så stolt över henne =) För mig gick det lite hackigt ibland men det dög.
Vi fick vara först ut och det var så skönt att få börja, inte ha någon före en som sätter ribban och sen när vi väl var klara hade alla andra detta kvar. Och man vet ju hur nervöst det är att sitta o vänta på sin tur i sådana lägen.

Efter redovisningen skjutsade Ekis hem mig och tog med hunden ut på en sväng och sen fick jag ta o laga mat. Mamma var kvar på jobbet och typ jobbar ihjäl sig snart, pappa hade åkt ut till stugan för att fixa med köket och johan var kvar inne i stan. Så jag fick lov att stå för maten igår. Jag lagade Korvstroganoff o ris och blev faktiskt nöjd med resultatet till slut. :P Hoppas dom andra också blev de nu! Skönt för mamma att ha färdiglagad mat som står och väntar på henne när hon kommer hem! Måste hjälpa henne mer hemma nu när hon har så mkt att göra på jobbet.
När maten väl var klar så vart klockan 10 i 6 och jag skulle träna kl 6 så de vart jätte stressigt. Åt och bytte om samtidigt men när jag kom ner till Sporthallen satt de 3 tappra själar i caféterian och pratade, vart ingen träning så vi satt kvar där ist.. Roligt att snacka lite skit men hade verkligen velat röra på mig lite.
Har även skrivit på för Sunnanå nu också. Kanske ångrar mig lite, hade kanske varit roligt att fortsätta i GS iaf. jag får prova och se hur de känns när säsongen börjat så kanske man byter tillbaka efter jul . Som sagt, vi får se hur de blir.

De kvart kväll, duschade, städade rummet, pratade med Min Älsklingen och sen vart de att sova.

Nu sitter man då i skolan som vanligt och ska jobba med dessa rester, som jag nämde tidigare så vart jag klar med en och fixade till betyget lite!
Väntar på att Emelie ska bli klar med sitt prov också så att vi kan åka in till CCC på möte. :P Hoppas att vi kommer överens om något vettigt pris och upplägg.
Just de jävlar, Samin från Nöjesfabriken hade ringt till Emelie igår också, han var tydligen inte så jätteglad men jag tycker fortfarande inte att de var vårat fel, han borde ha kunnat informerat oss bättre om hur de går till med en bokning och så vidare.....

Mår prima ballerina idag också!

Vill ha helg NU!






Det har då skett lite förändringar när det gäller nöjesfabriken.....

Pga dubbelbokninar av nöjesfabriken har jag och Emelie fått byta lokal..
Vi var på möte med CCC idag och de visade oss lokalen och vi diskuterade lite upplägg och priser..
Så nu har vi alltså bytt plats. Nöjesfesten kommer att vara på CCC och nu finns det två alternativ.
För att vi skulle få vara där var vi tvugna att ha någon form av mat, därför kommer det finnas möjligehet att för tillfället årets studenter, kompisarna och personalen att komma dit kl 20.00 och äta Paj&Salladsbuffé för 150 kr.
Det kommer senare vara efterinsläpp för alla andra och detta kommer att gå på 100 kr.
Det ingår dock INGEN dryck i dessa priserna.
Jag och Emelie tror att detta kommer att bli så grymt mycket bättre än om vi hade varit på Nöjesfabriken med massa annat folk som inte gått på skolan eller årets studenters kompisar.
Känns så jävla skönt att det är ordnat, trodde verkligen att det skulle skita sig totalt när vi pratade med nöjesfabriken och de sa att de var dubbelbokat. CCC har räddat detta och jag är så fruktansvärt tacksam att vi kunde vara där. Måste visa min uppskattning åretigen till dom.
Vet inte vad jag ska säga mer än TACK SÅ JÄTTE MKT!
Malin m.m på CCC är helt underbara :P


Måste avrunda här nu för nu ska jag prata i telefon :D:D:D



6 maj

24 dagar kvar till studenten och idag gjorde jag klar en till uppgift!!! :P Skrev klart Londonresan i morse innan skolan drog igång. Fruktansvärt skönt.
Idag känns de som om allt går som de ska. När jag gick till Svenskaläraren och kollade vad det var för uppgifter jag hade kvar i ämnet så nämner hon att jag slipper läsa klart boken och göra recention på den så nu har jag bara examinationsuppgiften kvar i svenskan. Den har jag börjat med nu och ska bara hitta några typiska drag från romantiken i en text så är de klart sen.  Sen är mitt IG i svenskan fixat!

Har kännt mig lite nere  sen valborg men efter igårkväll är jag på betydligt bättre humör. Tack vare en person. Älskar dig så mkt!

Verkar lösa sig med nöjesfesten också. Ringde till CCC idag igen för att kolla om vi kan byta tid för mötet som vi egentligen skulle haft på måndag, och de visade sig att de fanns möjlighet att vi kunde komma dit i morgon ist. Känns bra att vi kunde komma någon gång denna veckan, man vill ändå få det klart vart man ska va och övrig information så vi kan börja meddela folk som ska komma. Tror att det blir mer lyckat att vara där än att vara kvar på Nöjesfabriken eftersom de kommer vara massa annat folk där också, blir inte vår ForshagaAkademi fest om vi ska va där. Känns bättre om vi får vara själva på något annat ställe.

Inte är jag nervös inför Projektredovisningen som vi ska ha efter lunch heller. Kommer säkert bli när de börjar närma sig men. Ska nog ta o kolla igenom det snart än en gång innan vi går till matsalen.

Idag tycker jag om mitt liv, känner verkligen att jag kommer lyckas med allt som ska göras. Skönt, för vissa dagar känns allt så jävla meningslöst att man vill gå o dö ungefär. Men inte idag !
Hoppas detta kan smitta av sig på folk som inte har en så bra dag, får bli mitt mål med dagen: att sprida glädje till dom som behöver :D

Studentkryssning på söndag också! Ska bli så jävla roligt att få göra lite annorlunda grejer. Inte vilken fest som helst.

Hoppas att jag får träffa Min Andreas tidigt på fredag. Så jävla underbar människa, och jag är så glad att jag har honom! <3

Nu blir de nog matsalen för mig!

Tjjoooo!





3 maj

Är helt vilsen på dagarna, har trott att det är söndag många dagar nu. Blir lika glad varje gång när jag har ytterligare några dagar ledigt innan skolan börjar igen.

Dagen startade med ett arbetspass redan kl 7-12 efter det åkte jag till BKE eftersom jag inte lyckades sätta på den igår. Självklart gick den att sätta på direkt när han försökte... Lite typiskt och lite pinsamt, men vad ska man göra. När jag kom hem därifrån så skulle jag försöka lägga in alla nr från den gamla mobilen in på datorn för att sen lägga in dom i den andra mobilen. Det gick inte alls bra så jag får nog åka dit igen och kolla om dom kanske kan hjälpa mig med det, är ju endel nr där som är bra att ha som ingen kompis här i närheten har.

Åkte till Emelie en sväng för att planera projektredovisningen också.. hon hade varit duktig och gjort en presentation som såg jätte bra ut. Får väl kolla nu om man kommer på något mer som vi bör ha med...

Våfflor stod på tur näst och sen kom Anna & Ida förbi så vi tog en promenad och sen vart de kvar hos mig ett tag efteråt. Very Nice! =)

I morgon ska jag ta med min mor ner till solstudion så vi blir bruna o fina till studenten, sen följer jag med henne o hjälper till att städa på hennes jobbet.


Och nu, ja då ligger man i sängen och ska sova! 

Måste bara berätta ännu en gång att jag har en helt underbar pojkvän!
Du betyder mest för mig älskling!

L O V E  Y O U!



Over and out för denna gången:D



2 maj

Har inte direkt haft världens bästa vecka direkt, Inga fel på måndagen. Men i tisdags så ringde jag o Emelie till Nöjes för att kolla hur det var med garderob och insläpp på Nöjesfesten. Då fick vi beskedet att de hade dubbelbokat. Vi fick typ panik och inte visste vad vi skulle ta oss till. Och hur skulle det bli med nöjesfesten? går ju inte direkt att byta datum och grejer som Samin tyckte att vi skulle göra. Trodde verkligen inte att det var sant när jag hörde hur de låg till. Sånt får bara inte hända. Men hur fan kan Nöjes boka in något annat när vi hade bokat in oss på de datumet. Och är man osäker på om vi skulle vara där eller inte så kan man väl försöka få tag på mig eller Emelie och fråga innan man bokar in något. FY FAN säger jag bara. Man kan inte göra så. förstår inte hur han/dom tänker!!!!!!!
Jag och Emelie fick ta och försöka komma på något annat ställe som man kan vara på. Ringde runt men det var helt hopplöst, ett av alla ställen svarade och de hade ju såklart öppet för nattklubb på fredagen. Vilket de andra uteställena också lär ha.
Onsdagen då! helt ledig från skolan men jag hann titta in där när jag hämtade upp Emelie. Vi skulle in till stann för att kollalite kläder och smink, eller jag iaf! Emelie var mer ett socialt stöd samt påsbärare åt mig :D
Hur som helst så tog vi tag i och försökte ringa till alla ställena som inte svarade på tisdagen men samma sak hände igen. ingen som svarar.. eller kanske var något ställe men de gick åt skogen de också. Tills vi ringde till CCC, helt fantastiskt trevlig människa som jag pratade med och där var det minsann ledigt den 23 maj. Nu började jag känna mig ganska lättad och kände att de faktiskt finns hopp om att vi kan få våran fest rätt lyckad ändå, dock på ett annat ställe men det kanske inte gör så mkt. Det var iaf en annan person som skulle höra av sig till mig angående mat och priser men hon har inte ringt än. Så jag får väl ta o ringa upp o fråga hur de går så att vi inte missar denna chansen.

Ja så var det Valborg också, hade ashöga förväntningar på att det skulle bli hur kul som helst. Var iofs ändå inte så jätte laddad med tanke på allt krångel de vart med nöjesfesten och sen fick jag reda på att Andreas inte kunde komma hit men det skulle ändå bli roligt att äntligen få festa med kompisarna från forshaga, var ju ett tag sen. :P Till en början var de hur kul som helst vi satt o snacka massa skit, drack, grillade, spelade brännboll och drack lite till, sen skulle alla in till stan, och jag var på väg in men vart inte att jag åkte. sen gick det utför. blev jätte ledsen och gråt floder, försökte få tag på Andreas men de gick inte o blev ännu mer ledsen och gråt ännu mer.  blev sur så jag slängde mobilen i backen så hela displayen gick sönder så den går ju inte att använda mer. Tur att det var den gamla mobilen och att den nya har varit på lagning och var klar.
Men sen där påkvällen så visade sig att Andreas hade kommit hit iaf så igår och idag fick jag mysa med honom! De behövdes efter en sådan natt jag hade.

Tillbaka till dessa telefoner så skulle jag hämta ut min efter att jag släppt av Andreas vid tåget idag, Tror ni att den funkar eller......... Klart som fan att den inte gör. Går inte ens att sätta på skiten, nått gkanske de har lagat eller försökt göra bättre men de har minsann inte gjort nått åt problemet med att den stänger av sig/ inte går att sätta  på iaf.. Blir så less!!!

Jobbat idag har jag gjort också efter det var jag till Agneta och provade balklänningen. Den är inte riktigt klar än men det svåraste och de som tar tid är gjort så snart kanske jag kan prova hela klänningen :D

Hoppas att vi fixat projektredovisningen på tisdag, denna som vi inte ens har börjat jobba med för att vi haft massa annat för oss. 
Känns lite som om allt går åt skogen just nu, lite tid i skolan är de kvar också och jag har fortfarande massa rester kvar att göra......


Börjar jobba kl 7 i morgon så det är nog bäst att jag går o lägger mig nu.

Sov så gott!


Älskar dig oerhört mycket!




RSS 2.0