29 mars

Shit, vet inte ens vad jag ska skriva......

Har verkligen kännt mig så....... typ värdelös ända sen igårkväll. Jag förstår inte att jag kunde börja må så dåligt över den grejen. varför ska jag behöva känna så för något som hände för mer än ett år sen liskom ??? Känner jag såhär för att jag inser att jag aldrig skulle gjort så i dagsläget om förutsättningarna var lika som de var då eller är de över reaktionen? Kanske är en kombination av båda.. Har upptäckt lite nya sidor inom mig själv och det är väl kanske bra ?! Eller? Hmm vad ska man säga ?? Önskar att jag aldrig hade nämnt de.

Har vart fruktansvärt segt på jobbet. De har ändå vart mkt folk som handlat och hade alltid något att göra så vanligtvis hade jag nog haft en rolig dag , men inte idag ! Ska jobba i morgon också, känner inte rikigt att jag vill det men får väl tänka på pengarna.

nej fan, roligt för er att läsa massa sånt här negativt..

Tycker det ska bli kul att skolan börjar igen så att Emelie o gänget kommer tillbaka. Vi får se till att hitta på massa roligt nu framöver.. Inte länge kvar till studenten nu liksom... 62 dagar kommer gå jätte fort och vipps så står vi utanför skolan o gråter för att vi ska skilajas åt o börja våra vuxna liv.
Vet att det kommer bli en rolig tid fram tills dess =)
Längtar jätte mkt till studenten, men ändå inte!




Kan inte berskriva i ord hur mkt jag tycker om dig och hur underbar du är.
Längtar otroligt mkt till nästa helg, är inte hel utan dig!






28 mars

Fredag idag och jag ska snart gör mig iordning... för att jobba hela kvällen (till 21.00 iaf).

Hela inlägget som jag nyss skrev försvann så jag orkar absolut inte skriva om det.. Kommer inte ens ihåg vad jag skrev, vet bara att jag skrev en jävla massa onödigt. Inget vettigt alls, som vanligt då kanske.

hmm. men nått kanske man måste skriva iaf.

Som sagt ska jag jobba idag. Tror inte att det kommer vara speciellt många som handlar så det blir nog en ganska seg kväll. Det är väl tur att man trvis så bra på jobbet så att det inte gör speciellt mkt att spendera kvällen i kassan.. Har iofs ändå inget speciellt för sig men det hade ju varit trevligt att kanske få chans att få umgås lite med tvillingarna, var längesen. kanske kan ringa till dom sen o kolla vad dom gör efter att jag slutat =)

Har suttit o letat efter en bil till mig nu och har kommit fram till att jag mest är inne på att köpa en Ford Fiesta ST nu ist för en peugeot 206 (rc eller gti) som jag vill ha från början. Men vi får väl se hur mkt pengar jag anser att jag vill ha kvar efter bilköpet.... vet ju vad mamma kommer säga =)


Vill inte behöva vänta till nästa helg innan jag får träffa Han som betyder allt för mig, som jag älskar nått så oerhört mkt och knappt klarar mig utan..
Andreas, är så lycklig över att jag har dig! <3


63 dagar kvar till studenten :D


27 mars

Då var jag här igen efter lite semester i fjällen, var helt underbart!

Förra lördan åkte jag med Andreas och hans mor o far till deras stuga i Messlingen. Helt underbart ställe, mysig stuga i fjällen, vad mer kan man önska sig. När vi kom fram tog vi oss en skotertur nästan direkt, och hur kul var inte det. Måste köpa en skoter jag också =) Vart en massa skoteråkning hela veckan, synd att man inte lyckades åka på en skida, hade vart roligt. Men Andreas "lekte" lite när jag satt bak så det får väl duga för den här gången:D Men jag ska lyckas nån gång jag också!
Vi åkte skidor två av dagarna också, dock ingen snowboard, får bli nån annan gång !
Älskar verkligen när det är ordentlig vinter. Flera meter med snö och solen skiner utan ett moln på himlen (väldigt få moln iaf).
På torsdagen kom det en till familj så det blev lite kalas där på kvällen. =)
Var föresten på skotercross också, dom är fan helt galna. Men det var riktigt roligt att kolla på, synd att det blev lite kallt mot slutet så man knappt kunde gå på fötterna.

Jätte glad för att jag fick följa med !

På måndagen var de dags att åka från vintern och hem till nått som försöker vara vinter iaf, kommer snö som inte vill ligga kvar på backen. Helt värdelöst, här hemma vill jag faktiskt ha vår nu. Jag har tröttnat på att sätta på mig min stora vinterjacka nu när man ska ut, VÅRKLÄDER TACK!

Nog pratat om väder kanske. Nu på lovet har jag fått massa jobbtider. Är verkligen skönt att få jobba så jag får tjäna lite pengar. Kommer gå åt så fruktansvärt mkt pengar nu när det snart är student och allt! Måste köpa studentkläder och allt inför balen och sen såklart en jävla massa utgifter på alkohol ....... Men det är väl så det ska vara nu innan man tar studenten!

Får duga för idag, jag måste hinna kolla på blocket efter nån bil innan jag ska jobba :) Är det nån som har någon fräsig liten bil till salu kan ni väl säga till ;)

Ses snart igen flickor!

Älskar Min pojkvän så oerhört mkt!



Hörs da!





13/14 mars

Ja då va det äntligen dags för mig att få mitt körkort. Så fruktansvärt skönt, vilken befrielse alltså. Har velat kört hela dagen idag och när jag slutade efter praktiken var de dags att få vara lite farlig på vägarna. Pappa åkte in till stan för att han skulle på hockey så han hämtade upp mig inne i stan för att sen åka till Färjestad. Därifrån fick jag åka hem HELT SJÄLV! Var grymt roligt. Höjde volymen jättemkt och satt och sjöng i bilen. Har verkligen drömt om att få åka runt så jätte länge, och nu äntligen. Nu är de dock bara en egen bilen som fattas. Vet inte hur länge jag har tänkt på att jag ska köpa en bil utan att de blivit av. Men nu är det väl iaf läge för att verkligen köpa en. så snart är jag komplett och kan åka köra exakt vart jag vill och när jag vill :D
Bäst att ni passar er ute på vägarna nu!

Hmm ja klockan har hunnit blivit jätte mkt. redan typ tjugo/kvart i 1 och jag har varken packat eller städat klart.
Ska åka till Andreas i morgon för att senare åka vidare till hans stuga på lördag morgon. Ska bli helt underbart att få träffa honom igen, känns som om det var en evighet sen. Beror nog på att det är fruktansvärt tråkigt på praktiken nu den här veckan. Dagarna går verkligen jätte sakta så det känns som om man aldrig kommer hem ungefär.
Men nog med att  vara negativ, det är ju inge roligt.
Ska äntligen få åka lite skidor och snowboard som man inte kunnat gjort på hela vintern, vinter kanske är synd att säga när det i princip gick från höst till vår direkt, men ja får väl kalla det vinter iaf. Ska bli härligt att äntligen få se lite snö, och skoter ska vi åka också föresten, det får jag inte missa.... ska bli riktigt spännande, tror att jag kommer tycka det är asroligt. :D Ser fram emot det här väldigt mkt och tycker det är roligt att jag ska få följa med :D

Kanske bäst att jag tar tag i det där med packningen nu, klockan har nu redan hunnit bli 00:54 så jag kommer säkert vara helt död i morgon. tänkte att jag Bara skulle berätta att jag fått körkort så ni som inte vet får reda på det. men det blev några rader extra. Kanske kan vara lite trevligt iofs.

Sista dagen på Stadium så jag och två andra praktikander ska bjuda på tårta.

Hej svejs!




10 mars

Idag har jag och Andreas varit tillsammans i 3 månader.

Det är måndag och jag har precis kommit hem från praktiken. Första dagen på Stadium är avklarad. Fick fixa i ordning på alla väskor så att de hängde snyggt, det tog ett tag så var klar efter lunch någon gång och då fanns det inte specellt mkt att göra så jag fick gå o städa lite. Jag fick iaf  sluta kl 17.00 så det var ju skönt eftersom tiden gick så långsamt på slutet.

Nu ska jag snart äta och efter det ska jag ut o gå en sväng och sola i samband med det. Ska bli skönt att få sola lite, var längesen och jag är i stort behov av det just nu känner jag :D Jag ska nog ta o försöka hinna med att färga ögonfransar och ögonbrynen också.
Just det, måste hinna övningsköra också en sväng så det får jag ta med i beräkningarna. Kanske bäst att göra det nu direkt efter att jag ätit.
Men men nu är maten framdukad på bordet så det är väl bäst att jag tar o går o äter innan det blir kallt!

Kommer säkert skriva mer senare:D

80 dagar kvar till studenten!!


9 mars

Då var man hemma från Fagersta, har varit mys att få vara med min man så länge. Synd att han vart sjuk så jag inte kunde sova hans rum några nätter men han blev  ju bättre till sist!

I går var vi till Västerås för att leta efter nån jacka till Andreas, Blev inte att vi köpte nått annat än mat och fika. Jag kollade inte ens i affärerna, kände att de var bäst så när jag ändå inte skulle köpa nått. hade säkert hittat massor med grejer som jag velat ha annars.

Idag övningskörde jag en stund direkt när jag kom hem till K-stad. Gick bra tills jag skulle träna på att parkera. Gick verkligen SKIT.

Åt våfflor när jag kom hem, Var hur gott som helst och nyss har jag tryckt i mig lite tacos.

Hinner inte skriva mer nu för de har börjat nån film på tv, Vill bara berätta att jag är fruktansvärt lycklig !

Återkommer nån annan dag :D


7 mars

Tjenna hej, sorry för att man inte vart så aktiv här på senaste men blir bara inte av att skriva så ofta när man har massa annat för sig =)

Hela första praktikveckan har gått och det hart varit kul. För en gångs skull så tycker jag att de var roligt att ha praktik. Tycker definitivt bättre om Intersport nu efter att jag vart där en vecka. Har fått gjort väldgt mkt olika saker, vart med uppe på lagret o hjälpt till där (var faktiskt mest där eftersom de fanns mest att göra där) sen har jag fått exponerat massa saker, inte bara hela herravdelningen, utan också bl a skateboards och rullskor och idag var jag med när vi byggde fotbollsväggen. Känns roligt att man fick sådant ansvar att få sätta upp grejer precis hur man ville redan första dagen. På andra ställen har de ju tagit ett bra tag innan man får vara med o göra sådana saker. och att få hänga om en hel avdelning skulle inte ens komma på frågan.
Fick ett par Björn Borg trosor också föresten, lite skoj att för en gångs skull få känna att de tycker att de har vart roligt att ha en där. Tidigare när man inte får nått så känns de mest som om de tar emot en och väntar på att praktikperioden snart ska vara slut. Nu behöver man absolut inte få nått för att man har haft praktik men det kändes ändå som om de var nöjda med mig om man kan säga så. Så ett stort tack till er på Intersport i Fagersta som har visat mig att de är ganska roligt att jobba i butik ändå.
När jag ändå håller på o tackar så måste jag tacka Mamma Kursu för all mat som jag fått i veckan och matlådor med till praktiken. Supergott alltihopp, hela veckan.

Nu sitter jag här o äter lite godis, har vart fruktansvärt onyttig de senaste tre dagarna. jag som ändå hade lyckats hålla mig borta från godis och allt sådant dumt ett tag. Men när man väl stoppar i sig igen kommer man ju på va gott det är och suget kommer direkt. Riktig otur helt enkelt. =) Får försöka börja vänja av mig de där igen.
Men har vart duktig med att gått idag. Gick både till och från Intersport vilket det är ungefär 4 km dit, så lite har man fått röra på sig idag. Måste ut o springa snart känner jag. Har nog typ världens sämsta kondition nu när jag inte tränat hårt på ja jag vet inte hur många veckor.

Då var denna veckan uppe i Fagersta snart slut, bara helgen kvar, så nu ska jag ta o försöka få Andreas att bli lite pigg så att vi kan hitta på nått lite mer spännande än att sov såhär strax innan 10 en fredagkväll.

Två av dessa fem veckor har snart gått så ses ganska snart igen iaf flickor =)

See you later ........

3 mars

Ännu en helg avklarad.
Maskeraden i fredags var riktigt rolig. sen var de dags att jobba på lördan, var lite jobbigt när man hade vart ute dagen innan men har mått värre. Andreas kom o hämtade upp mig när jag slutade och vi åka till Adam o Linda, dock skulle Adam på konsert precis när vi kom så vi satt o pratade med Linda ett tag. eftersom vi skulle ut på lördagen också var jag tvungen att åka hem o göra mig i ordndning så vi for till Kil för att sen komma tillbaka och börja dricka. Vi hamnade på nöjes efter visiten hemma hos Adam o Linda. jag kom ju då inte in såklart så jag fick gå hem o lägga mig o sova. Men dom andra verkar ju ha haft roligt. =)

Nu är jag hemma hos Andreas hela veckan, har praktik här på Intersport. var lite skeptisk men det var faktiskt riktigt roligt. Fick ansvar för hela herravdelningen som skulle flyttas till ett annat ställe i butiken så de har jag sysslat med hela dagen . Var lite knivit i början men sen när man väl kom igång så gick de ju lättare. Hoppas dom blir nöjda bara.

Ne nu ska jag ta hand om Andreas som har blivit sjuk. lite otur nu när jag är en hel veckan men vad ska man göra. tycker så synd om honom, ser verkligen att han lider rejält!

Hade bra alla!



RSS 2.0