28 februari

Ja då sitter man här igen då som man inte gjort på typ hur länge som helst. Hade nästan glömt bort att jag hade blogg ett tag. NOT GOOD!

Har inte mått helt prima ballerina denna veckan, började i söndags på morgonen när Andreas skulle åka hem. Kände att jag började må illa och några sekunder senare var jag inne på toan o spydde. Jätte roligt när vi stod o sa hej då, så springer jag o spyr mitt i allt liskom. Snacka om "moodkillers" (om man nu kan säger så)
Efter det har jag väl inte mått helt okej i magen men har aldrig blivit mer än att de inte känns helt okej. Var hemma från jobbet på måndagen, tyckte de kändes säkrast ifall jag hade magsjuka eller nått. Bra var väl kanske de för bra mådde jag inte, hade nog feber och hela "faderuttan" då!
Hehe tisdag hände också nått skumt. Maxi ringde på morgonen o fråga om jag kunde jobba så de tackade jag ja till. (inte för att de var skumt men de kommer här) skulle iaf duscha innan jag åkte dit så väl i duschen började jag må illa o blev helt yr så jag bestämde mig för att de kanske var bäst att sätta sig ner o vila lite men halvvägs ner så svimmade jag en snabbis och vaknade upp halvt liggande på golvet.  Men åkte till jobbet nån timme senare och jobbade 10 timmar. :D Pengar pengar pengar, ingen OB men ändå!
Jobbade även igår och idag så nu kanske man lyckas få ihop pengar till nästa månad också.
Men helt frisk än är jag inte o de märks, dels har jag blivit astrött av att bara va ute å gå o igår började jag bli lite kocko i magen som har hållt i sig idag. hoppas verkligen att de går över snart! Vill bli frisk o kunna börja träna hårt igen. Var väldigt länge sen sist.

I morgon kommer Andreas igen, även denna veckan lyckades han inte få ledigt så ist för att ha kunnat vart här nu får han komma i morgon runt 8-9 på kvällen. Rejält segt. Tror att dagen kommer gå rätt segt i morgon bara för att jag längtar så efter han. Men det är bara att stå ut.
Har inte fått prata med han varken idag eller igår nu så det känns som extra tugnt. Vi har iofs skickat sms men inte samma sak. Saknar hans röst. Hela han iofs!

Pratade med Emelie idag också, var mkt roligt att få tjata lite med henne. Hehe kul att hon hade hunnit fått sin Hofors dialekt på den här korta stunden. =D

I morgon blir de maskeradfest för Linda som fyller 5 :P Okej vi säger väl 20 då men det är lite roligare om hon hade 5 års kalas. Fyller nämligen i morgon den 29 februari! Inte varje år man får fylla år på sin egen födelsedag då inte.

Nu måste jag sova, och i morgon vill jag sova länge, så hoppas att inte någon eller något väcker mig tidigt.

Ha det bra folket så hörs vi!

21 februari

Shit, idag var de svårt att komma på nått att skriva. Har typ suttit några minuter nu utan att få ner något i bloggen. Men får väl ta o försöka få lite inspiration här nu!

Blir så less på vissa människor, låter allt negativt gå ut på massa andra. Om man måste tycka att allt är skit kan man väl vara snäll mot folk omkring och hålla tyst om de! INTE roligt att behöva höra på en massa tjat jämt o ständigt. Jag förstår verkligen inte, fan vilket tråkigt liv endel måste ha. Kan inte glädjas över andra bara för att de inte har de lika bra som de en gång haft, men alla har väl motgångar här i livet.
Tänk positivt så går allt mkt lättare, jag lovar!

Själv har man kanske inte heller haft världens roligaste dag men försökte att inte tänka på "de där" för mkt och rätt som de var så blev de lite bättre, sen är de svårt att gå runt o vara jätte ledsen när man är omgiven av många glada människor =) Hade prov idag och Linnea hjälpte mig att träna inför det. Vi satt o förhörde varandra ett tag så de kändes som om det gick rätt bra faktiskt. hade ju förväntat mig att det skulle vara pissvårt eftersom Camilla, Johanna och Sandra tyckte det var svårt igår. Men jag skrev på allt, var väl iofs någar som man var lite osäker på och inte kom ihåg exakt vad det var men de får duga :D
På estetiskt idag spelade vi GitarHero, det är fan askul. hehe men jävlar va dålig jag var!

Pratade nyss med Agneta som ska sy min balklänning och hon hade fått tygproverna som jag skulle få springa ner och hämta. Wiiihooooooooooo !  Det är nära nu, man blir lite nervös över att gå o vänta på att den ska bli klar.
100 dagar kvar till studenten är de också (nästan helt säker), snart står man där med mössa och typ asgrinar för att man inte kommer få träffa sina underbara klasskompisar. men samtidigt följer det ju med massa andra möjligheter med studenten. tänk att få kunna få tid att jobba så att man kan försörja sig själv. Längtar verkligen, vil inte vara beroende av mina föräldrar mer. Sen självklar att flytta som man har drömt om typ några år. Dags att ta tag i sitt liv, kanske kan vara bra att veta vad man vill bli men nej inte jag inte :D Tar de som de kommer. Ska iaf bli rik, det är en sak som är säker så jag kan flytta och köpa typ världens coolaste bil.  (känns som om detta är en dröm som är några år bort)

Nu är de 5 veckor ledigt från ForshagaAkademin som väntar, först på schemat står sportlovet efter det 3 veckors praktik (1 vecka i Fagersta hos min Andreas och två veckor i Karlstad) Sen är de dags för påsklov.
Och när vi kommer tillbaka till skolan är de typ 8 veckor  kvar tills vi slutar!

Nu måste jag ge mig här.. Ska springa iväg o fixa med tyget nu!

Bye Bye

Föresten, På tal om ingenting så vaknade jag inatt av att jag hostade så mkt så jag till slut spydde.
Bara så ni vet!
Hostar och snyter mig i princip hela tiden.

Hej då igen!


20 februari

Igår var de dags för vår dansuppvisning och de gick faktiskt ganska bra. Bättre än alla andra gånger när vi tränade på den.
Missade bussen igår också, brukar kunna vara duktig på det men det var ett tag sen innan igår. Kommer väl säkert in i en dålig period i det nu så att jag kommer missa bussar till som tätt framöver.

Har varit helt dunderförkyld ända sen helgen, hostar och snyter mig hela dagarna ungefär. Igår hade det verkligen varit värt att stanna hemma från skolan och hade gjort de om det inte var för körlektionen, dansen och detta PB och CV som stod på schemat den dagen.
Idag däremot tänkte jag också stanna hemma men kom på en timme innan vi började att jag kanske inte är så dålig så att jag behöver vara hemma från skolan. sen hade jag ändå behövt åkt till skolan för att hämta anteckniningarna till provet som vi har i morgon. Så bror fick skjutsa mig till skolan
Skulle egentligen sitta och plugga på det provet nu men ovanligt att jag hamnade här! Svårt att hålla sig från datorn ibland. Får ta o plugga lite sen när jag är klar här!

Ikväll ska jag kanske kolla på innebandy. GS-Sunnanå.. Kan vara lite roligt att kolla på dom när man inte själv är med o spelar. Är verkligen jätte dålig på att träna innebandy nu för tiden. Skäms nästan lite, kommer sluta med att jag går upp i vikt ist för att få denna "perfekta balkroppen" som jag tänkte att jag skulle få. Hmm, kanske får ta tag i det snart!

Hoppas att de ordnar sig så att du slipper körningen så vi kan träffas något tidigare :D
Saknar min man otroligt mkt!


Nej nu är de dags att plugga så man hinner göra andra roliga saker idag!


HEJ DÅ!

18 februari

Helgen började med en överraskningsfest för Mimmi, och överraskad blev hon. Kom dock inte så mkt folk som skulle kommit, kanske kom lite senare på kvällen men. Jag var iaf inte kvar så länge med tanke på att jag skulle upp tidigt  på lördagen så min far kom o hämtade mig halv 12 ungefär inne i stan. 
 
På lördagsmorgonen började min resa till Andreas, gick upp vid 5 eftersom jag inte hade hunnit packa eller sådär. Kom fram till fagersta vid 10 och det var så kul att få se honom igen. Helt underbart!
Vi tog oss en promenad fram och tillbaka till gymmet, väl på gymmet tränade vi först lite ben och sen armar. Har fortfarande träningsvärk så jag knappt kan röra armarna. Vänster går fortfarande inte att böja in helt!! Så går folk o klämmer på armarna på mig idag, blir skit sur för att dom inte förstår vad ont de gör. =/ men men
Sen var de dags för en dusch och mat.
På söndan vart de också en promenad. Roligt att Andreas visar mig runt i Fagersta så jag får veta typ alt! :D

Har vart en helt underbar helg med min älskling! Längtar redan tills jag får träffa dig igen!


På idrotten förut hade vi dansupvisning, det var mkt underhållande! Hälften av grupperna idag och vi andra ska dansa i morgon. så nu efter skolan ska vi nöta denna dansen ordentligt, måste se till att bli klar mitt personliga brev o min CV till "Aqtivit" eller vad det nu heter :D Ett låtsasföretag som vi ska söka till på säljtekniken, och även ha en arbetsintervju också. Skit nervös inför den. Kommer typ pissa ner mig eller nått =) Eller kanske inte.

Har blivit jätteförkyld så de bli ingen träning för mig idag, får åka hem o äta massa nyttiga grejer så kanske man kan andas normalt igen sen! =)

Ne nu kommer jag inte på så mkt mer o skriva...

Så sköt om er!






14 februari

Alla hjärtans dag idag då! Kanske inte så speciellt men ändå. Känner ju att jag inte vart så kärleksfull idag som man kanske skulle ha vart, har mest gått o vart deppig idag faktiskt. Men nu har de blitt bättre på den fronten.
Har vart lite jobbigt idag med att fixa praktik och sådär, sen blev de krångel med jobbet också. När det gäller praktiken så skulle jag återkomma till Intersport i morgon och jobbet ordnade sig tillslut. Hoppas det gör de med praktiken också, vill verkligen vara där en av veckorna. Sen får vi väl se vart jag hamnar de andra.

Ikväll ska jag och tjejerna åka till Deje och simma igen. Ska bli skönt, har inte rört på mig på väldigt länge. Så idag ska jag nog ta o simma lite extra mkt.

Var kulturell igår, Var o kollade på dans. Skit trist... Och idag var de dags att vara mer kulturell, skulle ha redovisning på estetisk.. idag så vi spelade upp allt i en liten pjäs. blev kanske inte jätte bra men med den lilla förberedelsen som vi hade så fick de duga.

Nej nu sitter Camilla o väntar på mig så att vi får gå hem från skolan så jag lär väl sluta.

Längtar jätte mkt till helgen som jag ska tillbringa hemma hos Andreas..


Hade bra!






13 februari

Det vart ingen träning för mig igår inte, jag som verkligen tänkte att jag skulle bli jätte duktig med träning, mat och skolan tidigare på dagen. Men kom hem sent från skolan, ungefär vid 7 sen åt jag mat och satt och pratade med mamma ett bra tag. Efter det vart ju klockan jätte mkt och jag ångrade mig om att gå ut o röra på mig eftersom jag var tvungen att plocka bort massa grejer i mitt rum och tur var väl det. Hehe, hittade Andreas(es) tröja liggandes i min fåtölj, den luktade jätte gott. =)
Har även börjat med alla resterna så nu är jag riktigt duktig på den fronten iaf!  Så igår efter att jag städat lite började jag läsa David Copperfield som jag skulle gjort tills innan jul. Läste inte jätte mkt men några sidor blev det för sen var jag tvungen att kolla på Armageddon, Finns ingen film som man gråter till så mkt. Spelar inge roll hur många ggr jag ser den.
Åkte till och med tidigare till skolan idag för att göra lite rester, dock var jag tvungen att ta en liten paus för att skriva blogg. Gjorde klart två av mina rester igår och ska hinna med den tredje idag nu innan lunch så att jag kan börja på en ny i EM.

Idag ska jag fixa min praktik också, Ekis har precis pratat med mig nu och tjatat ett tag att jag måste fixa nån stans att va.
VILL VERKLIGEN INTE HA PRAKTIK!!!!!!!!! men sånt som man måste ha ibland.


Fick precis reda på att Andreas klarade uppkörningen för sitt CE-körkort, så nu får han köra tung lastbil med släp :D :D :D GRATTIS!

Fortsätter nog skriva sen i EM för nu vill jag gå o äta mat!

_____________________________________________________________________________



12 februari

GRATTIS MIMMI! Nu har du blivit 19 år! :D

Försöker göra lite rester i skolan men det går absolut inte, sitter och tänker på andra trevliga saker ist. Eller saker och saker,  Andreas..... Mkt roligare!

Jobbade igår kväll, skönt att få tjäna pengar. Sen fyllde mamma år också, Grattis.

Hmm kommer absolut inte på nått vettigt att skriva som ni tycker är roligt att läsa.
Tänker bara på Andreas, skulle väl kunna skriva en uppsats om honom och  mina känslor för han men förstår att vissa inte tycker det är så roligt att läsa. Så jag får skriva lite sms till han ist.

Hej då!


11 februari

Ja det blev inge bloggskrivande i helgen för mig del så nu när man är i skolan igen kommer det.

I helgen var Andreas här, kom sent på fredakväll. Mysigt blev de. Gick o la oss rätt tidigt eftersom vi skulle på Rally på lördag.
Åkte iväg på rally vid halv 9 tiden, Adam kom o hämtade upp oss hemma i Kil. Var lite fränt att kolla på bilarna, förstår inte hur de kan åka så fort på dessa vägar. Men kan väl erkänna att ja mest stod o skrattade åt några Sthlm:are, helt sjuka, fulla såklart.
Sen var de dags för oss att åka lite rally själva, Adam måste ha blivit lite inspirerad efter dagen så han gasade på o sladdade lite på grusvägarna på vägen hem.
Jag och Andreas var aströtta när vi kom hem så vi gick o la oss o sov ett tag till det var dags att åka in till stan för att sitta o umgås o dricka lite. Ringde Emelie så att hon följde med, och vi hämtade upp Adam och Linda hemma hos dom... 
Fick med oss Emelie hem till Kil på natten, tog ett bra tag för oss att gå från bussen (eftersom Andreas skulle springa o gömma sig och grejer). Hade väldigt roligt iaf!

Söndan kanske inte var allt för rolig, Andreas hade det nog ändå värst. Tyckte riktigt synd om honom . Emelie mådde inte heller så bra men hon lyckades iaf äta mat och sådär! 
 
Mormor var hemma hos oss och hade med sig mat.. Sina kända köttbullar och mitt dillkött..
Var jättegott även om de inte riktigt smakade som de brukar göra. Ingenting smakade som de skulle den dagen.

Åkte in för att fika med Mr. Schüssleder, Adam och Linda på kvällen. Blev även lite Yatzy som jag van en omgång! Skit stolt.

Och så blev de måndag morgon och Andreas skulle åka hem, fruktansvärt tråkigt.. Hatar när vi ska åka ifrån varandra....  Men vad ska man säga!   
Planerar att åka till han i helgen. Längtar redan jätte mkt till jag får träffa han igen .
Vill bara umgås med honom hela dagarna men finns annat som måste göras. Typiskt!

Nu får de räcka för idag!
Hörs nån annan dag....


8 februari

Igår var det friluftsdag i skolan, vi tillbringade dagen vid Dömlebacken. Blev såklart jätte sugen på att åka skidor och snowboard när jag var där och inte hade med mig min utrustning. men jag fick sysselsätta mig med annat. Jag och Tesse fick åka skoter med Micke bovärd. Han skulle nämligen göra längdskidspår golfbanan. Tesse fick offra sig att sitta på den som man gör spår med (vet inte vad det heter) eftersom vi inte hittade någom tyngd som man kunde ställa på. Efter en bits färd tittade jag bak på henne för att se att hon satt kvar, och de gjorde hon. Dock såg man henne knappt för att hon var helt täckt med snö. Skrattade så jag grät .. var helt svart under ögonen när vi kom tillbaka.
Åkte runt där några varv, tesse fick sitta på skotern resten av varven, och sen var de dags att platta till snön lite för att hundsportarna skulle åka släda efter sina hundar. så vi tog ett par varv på andra sidan av vägen också och gjorde fina spår åt dom.
Var fruktansvärt roligt att åka skoter, vill göra det igen snart!
Sen var de längdskidor som stod på schemat, det gick lite knackigt men vi kom runt iaf!
Efter det satt fick vi äntligen våra efterlängtade hamburgare, jag offrade mig att vara grillmästare.. blev typ världens godaste hamburgare bara för att jag stod vid grillen.

Johan fyllde år igår också så när jag kom hem skulle vi fira honom, farfar och Kerstin kom på tårta. Jag hade inte hunnit köpa nån present men får väl ge honom det i efterskott.


Nu sitter jag iaf i skolan, har precis haft prov som skulle kunan gått bättre om jag pluggat lite mer men orkade absolut inte de igår.

Håller på att skicka iväg nya inbjudningar till Nöjesfesten till gamla studenter på facebook. Men väntar väl mest på Idrotten, fys blire denna freda också..
Ska bli skönt!

Ikväll är den eftertraktade kvällen då Andreas kommer. Har inte träffat honom på alldeless för länge, så det ska bli riktigt mys.
Hoppas det går bra för dig att köra idag.
Saknar dig otroligt mycket!

Nu ska jag springa upp till Enso!






6 februari

Hallå!


Dagen började med att jag klippte mig, bestämde mig till slut för lugg. Är väldigt ovant men ändå inte, kommer väl ta ett tag innan man tycker att man ser normal ut igen!

Väl i skolan var det minnesstund för Simon som gällde.. I princip hela skolan var där och vi fick tända ett var sitt ljus för honom. Fick dock skynda mig väldigt mkt efteråt så jag skulle hinna med bussen, kändes lite dumt. Men vad skunde jag ha gjort?! Skulle iaf in på körlektion, de gick väl ungefär som de brukar göra när jag kör. bra delvis men sen typ "glömmer bort" att vara uppmärksam och då går de ju betydligt sämre. Men men bara att  fortsätta köra kanske man lyckas snart.

Är fruktansvärt deppig idag utan att jag ens vet vad det beror på.. Kanske att jag saknar Andreas. Vill liksom inte göra nått.. Skulle egentligen ha vart iväg på Bergviksfest nu men här sitter jag...... Och inte gör ett skit. Kanske hade blivit roligt om jag väl åkte iväg på det, men men!


Och Camilla åkte iväg till Janne idag, skulle ha följt med ändå så kunde jag fått träffa Andreas idag, är ju egentligen bara det jag vill göra just nu. Men hoppas att dagen går fort i morgon för sen är de faktiskt fredag.
Saknar dig fruktansvärt mkt!

nej nu orkar jag inte skriva mer. Ska ligga o deppa i soffan nu ist!
Ha de gött!



5 februari

Har inte hänt speciellt mkt idag så kanske inte kommer att finnas så mkt att skriva men vi får väl se vad jag kan knappra ihop!  
Okej, jag ångrar mig. Nu har det hänt jätte mkt helt plötsligt!

Igår när jag och Emelie skulle skicka ut inbjudningar till folk på facebook råkade jag tydligen skicka till för många så jag har blivit blockad från Facebook. Vilket djävla ställe. Hur kan man bli "disabled" för att man skickar iväg för många meddelanden till folk.. Här sitter man och försöker styra upp nått jätte roligt och så händer nått sånt här.. Jag har verkligen försvunnit spårlöst därifrån. SKIT KASST! igår trodde jag ändå bara att jag fått tagit en "paus" från facebook men eftersom jag inte kan logga in idag heller och sen kommer Linnea och säger att jag inte ens finns kvar som hennes vänner heller ........... Gahhhhhhhhhhhhhhhh, hur lyckas man?
och nu måste vi skicka nya inlägg till dom som jag skickade till. Helt värdelöst!!!

Det var överaskande roligt igår på träningen faktiskt, men skulle absolut kunna vara roligare.
Fick dock inge mat i magen igår innan träningen, klockan gick jätte fort där på slutet och jag han inte laga nått, fick ta med lite frukt som jag . Ändå koåt på vägen till träningenm jag lite för sent. Så det kan bli när man sitter vid dessa datorer.

Min dag startade inte alls bra idag, började med att bussen var försenad typ 10-15 minuter så den åkte ju inte från Kil förens den skulle vara i Skåre där jag byter buss. Så jag missade Fif-bussen rätt rejält så jag åkte in till stan och fick ta nästa buss. Väl inne på busstationen träffade jag på Nisse som hade vart på körlektion.
Kom till skolan precis när klassrådet var slut.. Väldigt synd =)
Sen var de dags för dans, vi kom äntligen igång och kom på början på dansen, bara några låtar kvar nu.. Bara att fortsätta knåpa ihop lite steg tjejer.

Vi ska på studentkryssning också 11 maj, Emelie är duktig och håller kontakt med hon som säljer biljetter och försöker få några till oss! Hoppas inte att de tar slut innan vi hinner beställa och att så många som möjligt vill följa med.

Haha idag har nog vart den dag som flest personer har vurpat iaf! Jag började med att halka iväg med ena benet när jag var på väg till bussen, hamnade bara med ena knät i backen iofs så det var ingen rejäl vurpa.
Sen när jag och Nisse gick från bussen här i Forshaga så ramlar en hundsportare precis när vi gått förbi henne, kunde inte hålla mig för skratt men jag skrattade ganska tyst så hon kanske inte hörde mig. Nisse var väldigt nära att ramla 2 ggr också men han lyckades hålla sig på fötterna.
Hehehe sen var de Camillas tur. det hände när vi skulle ha idrott och skulle få upp i Enso, jag går några meter framför henne och hör en dunk bakom mig.. och där ligger Camilla och sprattlar, det värsta är nog att det ändå är inomhus. Okej om hon hade halkar på isen eller så men inne på golvet. Jag och Emelie asgarvade verkligen åt henne, typiskt at hela klassen gick i en klunga då för tillfället också så det var väl inte nån som missade det precis. Var nog några som skrattade åt henne då:D
Efter maten var de Johannas tur, och hon försökte skutta ut från matsalen lite snyggt men det var dock is och slask så det dröjde inte länge förrän Johanna låg pladdask på marken. sen höll hon på att inte komma upp heller, Hon blev helt dyngsur om jeansen och jackan. Men det värsta av allt var nog att hon råkade spräcka byxerna i fallet... Kunde inte låta bli att garva åt henne. Alltid roligt när någon råkar ramla.
Så har haft en komiskt dag idag!  Synd att Johannas byxer gick sönder men vi fick oss ett gott skratt iaf åt både henne och Camilla.
Alltid dom två som lyckas göra sådana saker!

Ska nog ut o gå en sväng i eftermidda när jag kommer hem från skolan. Sen kommer jag nog att ringa till Andreas.. om inte han hinner ringa först. =)


Nej dags att forstätta jobba på en uppgift nu!
Puss hej!


4 februari

Idag har jag och Emlansemlan.., passar ju bra när de är semeldagen i morgon :P hmm dags att va lite seriös kanske! Jag och Emelie var iaf iväg till nöjesfabriken idag för att prata med Samin om årets Nöjesfest.
Vi har bokade för fest den 23 maj, då är alla årets studenter, lärare och utgångna elever från 05 och framåt som gått på ForshagaAkademin välkomna.
Ska blir riktigt nice!
Sitter kvar i skolan nu för att vi har försökt meddela så många som möjligt om detta men nu blir de väl mest strunt..

Måste iaf hem snart och äta innan träningen. Om jag nu ska på den . Måste röra på mig med känner inte alls för att träna innebandy. Att det bara kan ändras så drastiskt, är ju roligt egentligen. Måste ha med en viss faktor att göra, nämner inget mer än så!

Oj oj oj, Emelie är allt lite väl konstig ibland :P Vi sitter nu och skrattar (gråter) åt "korreknut" m.m. Helt sjukt..... Brukar alltid hända massa roliga grejer när Emelie är i farten. Älskar dig gullet!

I helgen var de bara jobb som gällde för mig men pratade med jobbkopisarna om "Bergviksfesten", Hoppas verkligen att jag får en biljett dit, skulle vara hur kul som helst att va med på det. Den ska va på onsdag iaf, jobbigt att ha skola dagen efter men vad ska man göra liksom.
Ska klippa mig på onsdag morgon, funderar skarpt på att klippa lugg.. men får se om de blir en kort eller om de blir en lite längre snelugg bara.. får fråga frissan om råd.
Ska ha körlektion också på eftermiddan vid halv 4 unegfär.
..........................................................

Nej nu vill jag hem och äta mat, är sjukt hungrig. Träningen börjar ju faktiskt om en halvtimme ungefär så hmm kanske blir lite tajt med tid nu. Attans!

Åååh va jobbigt det här är!!!
Sitter och kollar i en gamal skolkatalog på Andreas från när han gick på skolan, jag blir ju bara mer o mer kär i han för varje sekund som går! Hoppas veckan går fort så jag får träffa honom snart.
Tänk om vi kunde få träffa varann oftare....


2 februari

Tjenna!

Vart minsann inge fest för mig igår inte! :( Maxi ringde o frågade om jag kunde jobba 16-stängning för nån hade blivit sjuk osv. Har ju lite svårt att säga nej i såna situationer så jag fick väl göra de. Lite trisst när man hade sett fram emot en utekväll med tjejerna men vad ska man säga liksom. Gött när man får lön sen. Är iofs rätt roligt att jobba så... =)
När jag väl slutat jobba pratade jag med Andreas, betonar Jag eftersom han låg typ o sov men jag tjatade så han höll sig vaken ett tag.. ;) Tyckte rätt synd om honom men ville ju bara ha lite sällskap medan jag åkte buss och sådär.:P Lite egoistiskt kanske, förlåt! Alltid lika roligt att få prata med om honom även om han är trött o inte pratar så mkt, känner ändå att han är där liksom.

Efter skolan föresten åkte jag, Emelie och Pernilla till Mr. Schüssleder för att snacka lite skit. Försökte få ur honom lite hemligheter genom att berätta min hemligaste hemlighet som bara vissa utvalda vet om men de gick minsann inge bra :D Typiskt!

Har jobbat ikväll också, var så fruktansvärt lungt idag så tiden gick väldigt långsamt. Men jag hade trevligt med de andra kassörskorna iaf!
Hoppas det blir lite mer fart i morgon, jobbar iofs bara till 21 då! hmm jaja vi får väl se helt enkelt hur de blir.



Helt sjukt vad jag längtar tills jag får träffa dig Andreas, tänker på dig hela tiden!  <3


Nej nu tackar jag för mig och ska gå o göra nått bättre, kanske äta nått! :P
Fortsättning följer......


1 februari

Blir en lite dyster början idag....
Har precis fått reda på att det är en elev här på skolan som har dött. Han gick vilt2 och dog igår i en bilolycka tillsammans med sina föräldrar. Är jätte jobbigt när det händer såna här saker så nära inpå en. Jag kände honom inte men på skolan vet man fortfarande vilka alla är. Kommer nog vara ganska spänt på skolan nu ett tag. man förstår ju nästan hur hans klasskompisar känner sig, tänk om de hade vart nån som jag kände väl. Skulle vara helt förstörd.
¨
Men men sitter i skolan nu och jobbar en uppgift som vi fått i Kundvård. Går inte alls bra!  går långsamt med frågorna och det funkar inte alls med layouten på word. Om jag sätter ut tabbar och ska flytta texten dit hoppar allt snett eller så kommer de upp massa a) eller i) hmm.. ja massa som inte ska komma upp iaf!

Ska ha fys på idrotten sen efter den här lektionen. Ska bli riktigt roligt, har inte tränat (mer än att gått) sen i tisdags. Blev ju aldrig nått med att simma igår eftersom vi kom dit lite för sent så vi inte fick komma in. Otur! Det är nämligen motionssim mellan 20-21 på torsdagar i Deje och vi kom dit typ kvart över eller nått, så vi fick inte komma in eftersom man tydligen måste vart där innan 20.00. Dålig stil av badhuset, när vi ändå är där kan vi väl få komma in ändå tycker man!

Utgång ikväll också, ser jag fram emot. var längesen jag var ute med tjejerna i klassen nu. Skulle egentligen inte dricka nått förens vi har sportlov men vi kom överens om att vi fick synda en helg, dock blir det andra helgen för mig! Not good at all! 
Längtar hur som helst till ikväll.


Hade vart helt underbart att få träffa min PV i helgen men går väl kanske inte att få som man vill jämt! Måste verkligen jobba så jag överlever månaderna framöver, annars hade jag åkt dit direkt.   SAKNAR DIG!

RSS 2.0