28 april

Fick lite smått panik i morse igen...... Vi hade stavgång på idrotten och då kom nyheten om att det bara är 32 dagar kvar till studenten - 32 dagar kvar med folket från skolan, efter det kommer det vara en hel del ansikten som man aldrig kommer få se mer. Kommer kännas så konstigt när folk försvinner från en som man är van vid att ha i närheten . Även om det är några som man inte ens känner och kanske inte ens har pratat med,  men de har iaf funnits där nån stans i bakgrunden och som man har sett skymten av om dagarna. Man är van att ha dom där helt enkelt. Visst kommer man kunna släppa dom ganska fort men ändå.
Och hur kommer det bli med folket som man pratar och umgås med nästan varje dag. Kompisarna som man har så roligt med?? ....... TOMT, KONSTIGT!
Man börjar ju fundera lite på vilka man aldrig mer kommer att få se. Hur ofta kommer man prata med folk egentligen? Och vilka är det man kommer att hålla kontakten med. Insåg då att det till och med kommer vara vissa utav tjejerna som man knappt kommer prata med . Jag får försöka se till att göra nått så att det inte blir så. Hur blir de med de som står en så nära nu. Kommer man hålla kontakten, just nu känns det ju så självklart och man tänker hela tiden att det är klart att vi håller kontakten och bla bla bla.... Vi måste helt enkelt göra det..
Jag hoppas verkligen på att det kommer att vara ett stort troget gäng som vill träffas efter att vi tatt studenten med jämna mellanrum.

Måste verkligen ta tag i och göra klart alla uppgifter som ska vara inlämnat, och kanske ska sätta i gång med projektetredovisningen snart så att vi inte får IG i det.. Ser inte bra ut med ett IG... VILL INTE!

Nej, fan det ska ju vara roligt att ta studenten . Kan inte hålla på o tänka på allt de tråkiga som följer med. Får se på det positiva ist.


Tar väl o berättar lite om vad jag gjort i helgen =)
"Som vanligt" som vissa tänker så har jag vart med min älskling. Helt underbart som alltid.
Fredagen började med att han hämtade upp mig i Ludvika och vi köpte glass på vägen hem, Super gott och typ super lustig kille som jobbade på Statoil:P jag nämne något om att jag inte tyckte om de svarta glassarna (Lakritsglass alltså) och de snappade han upp och började hålla föredrag om att det är giftigt och att man faktiskt kan dö av det, och att "fin lakrits" innehöll arsenik så det är klart att de inte är nyttigt att äta för mycket av de. Kunde inte hålla mig för skratt så jag stod mest o småfnittrade när han berättade allt han visste om det.. Allmänbildad kille säger jag bara . Kanske inte ska jobba på Statoil precis :

Men men lördagen åkte vi till Västerås, sega som vanligt så vi kom nog inte dit förens vid 2 så vi hann inte vara där så länge innan de stängde. sen vart de hem och tog en promenad om jag inte minns fel :P

På södan åkte vi till gymmet, tränade armar men tog några pauser och kollade på gymnastik och chearleading som sporthallen bjöd på :P där var de massa småtjejer som bland annat sprang runt och hoppade på små studsmattor och hjulade m.m. över en lång matta, kollade dock inte så mkt men . :P blir lite överraskad när jag är på gymmet. Tror att jag är klenare än vad jag är så jag försöker alltid ta så lätt som möjligt men eftersom Andreas är med så går de minsann inte att ha för lätta vikter inte. Måste även tillägga att vi gick till och från gymmet också :D

Men så vart de måndag och jag skulle åka hem, tog tåget klockan 6 i morse och åkte direkt till skolan. så här sitter jag än. det är meningen att jag skulle göra rester nu men nej. som vanligt så hittar jag annat att sysselsätta mig med. Lite dumt!
Hinner inte göra någon uppgift nu heller eftersom jag vill åka hem snart!

Vart väl en ganska lång blogg nu så det är väl kanske dags att avrunda här. 
 
Måste bara tillägga att jag längtar till Valborg, jag och Emelie har inte festat ihop sen 8 februari . Får nog ta igen alla helger som vi missat under dessa veckor. =)
Hoppas att Andreas kunde komma hit då också eftersom vi inte kommer kunna ses nått på helgen som kommer.


Hej svejs!




25 april

Lön idag, så nu har man lite mer pengar på kontot igen så att man skulle kunna köpa lite kläder ^^  Vill verkligen köpa vårkläder.

Ska snart åka in till stan så kanske hinner köpa nått litet fräsigt plagg innan jag tar tåget till Andreas.
Fick inte låna bil den här helgen...  Skit kasst att få åka tåg. Suger ganska mkt . Kommer inte komma fram till Fagersta förens på kvällen.  =(
Jag trodde verkligen att jag kunde få låna bilen för Johan lät inte så hopplös när jag frågade honom igår men icke sa nicke.

Fick fika idag på kundvården också :D Mycket gott! Snällt av Ekis att han bjöd oss på lite gottigheter

Sitter nu i datasalen och diskuterar vad man kan ha för tema på valborg :P Kommer bara på massa konstiga idéer som att alla ska klä ut sig till grottmänniskor och sådant. Kanske inte så troligt att det blir de. Hoppas vi kommer på nått roligt, och annorlunda. Måste komma på nått nytt så att det inte blir typ rocktema eller nått liknande som är så vanligt.

Nej nu ska jag ta och bege mig upp till bussen.


Vill ha kväll nuuuu!!!

Hade gött!

23 april

Igår köpte jag min studentklänning, vart en beige med blommor på från MQ :D Köpte även nya balskor om jag nu inte ska ha de som jag köpte förra veckan,  men lär bestämma mig snart för idag är de sista dagen för att lämna tillbaka dom.  men det lutar ganska mkt åt att jag kommer lämna tillbaka dom. 

Hade verkligen bestämt mig för att inte åka med till Alanya med Tesse, Tilda och Johanna, men i morse började jag tänka åt andra hållet. Kom på att det skulle vara roligt att åka med dit iaf så nu ska jag betala in detta idag :D 

Helger ska jag då tillbringa i Fagersta. Längtar jätte mkt! Och jag hoppas verkligen att jag får låna bilen denna gången också :D Skulle vara mkt bättre så jag kan åka direkt efter skolan och slippa komma fram till han sent på kvällen. <3

nej nu ska jag nog ta och åka in till stan så jag hinner inte skriva mer. 


Pusss&Kram !





Ja då var jag här igen, sitter nu o kollar på Frusna män söker kärlek. Inget som intresserar mig väldigt mkt för tillfället så jag ska nog snart åka ner o sola snart.

Nån motion har jag inte fått idag heller, tänkte ju att jag skulle ut o springa nu i kväll men som vanligt vart de inge med det.

Ne jag får nog ta och åka ner nu innan klockan hinner bli 21...

JAG ÄR KÄR! ;)

Hade superbra!


20 april

Ännu en underbar helg slut. :(

I lördags vart de en promenad ner till fryken och runt, hade inte rikigt vaknat i benen så det va rätt tungt att gå. När vi kom tillbaka bytta vi däcke på MammaMors Ford :P he inget jag brukar göra vanligtvis, iofs tvättade jag bara däcken så de var rena när Andreas skulle sätta på dom.
På kvällen åkte jag och Andreas in till Adam&Linda för att spela Biljard  :P Jag och Andreas förlorade dock 3 ggr i rad men jag skyller på att Adam&Linda hade nybörjartur eftersom Linda aldrig hade spelat förut. Får väl bara säga grattis till dom, och hoppas på att man kanske får revanch någon gång snart. Sjukt trevligt var de iaf även om vi förlorade!

Idag då har vi inte gjort speciellt mkt. Gick ner och köpte pizza och glass. Och jävlar va varmt det var. Höll på att smälla av när vi var på väg ner. Fick ta av mig jackan och hade bara en kofta under ändå vart de asvarmt..
Sommar på G!   Så härligt. Snart kanske man kan börja gå i klänning m.m utan leggins under.. Wiiiie :D

Andreas åkte hem strax innan 6 idag och efter det har jag läst på lite inför ett prov och solat.


Tycker om mitt liv även om det kan kännas lite småstressigt med att hinna träffa Andreas, sköta skolan ordentligt, jobba, va social med kompisarna .. Men jag gör så gott jag kan ;)

Nu är nog allt dags för sängen tror jag . Ska upp tidigt i morgon för att försöka få lite uppgifter klara... Måste verkligen hinna bli färdig med allt innan skolan slutar!!!!!


mmmh, livet leker!

H älskar A väldigt mkt




18 april

Härligt väder?! Jo minsann, de tackar vi för. Var ute och gick i morse, var helt underbart skönt. Solen skiner och värmer på ordentligt, vill ju inte direkt sitta inne en dag som denna.
Efter att jag vart ute i solen städa jag lite i mitt rum och sen satte jag igång och gjorde mig själv lite fin.
Åkte ner till Kharma för att prata med dom om balfrisyr och fick en tid kl 11 på onsdagen. Så nu är de fixat med hår, smink, klänningen bör vara klart ganska snart, väskan och eventuellt skorna om jag nu ska ha dom som jag köpt. Nästa projekt blir väl att fortsätta leta studentkläder och skor.
Studentmössan har kommit idag också =) Såååå kul, Synd att den inte var så snygg som man hoppats på. Är lite för hög för att den ska vara perfekt men den duger :D


Ja det är ju roligt att det gick som man tänkt med att åka till skolan nu på förmiddagen och göra rester......eller inte.
Kom hit något senare än vad jag beräknat göra men är iaf är nu.
Sitter här inte har någon aning om vad jag ska skriva på de olika uppgifterna. Helt tomt i skallen och alla uppgifterna är skittrista verkligen.. Är väl kanske kundvårdsplanen som är lite roligt men just nu har jag ingen fantasi så de är inte så lätt att hitta på massor om ett företag som inte ens finns. Allt ska komma från huvet och som sagt så är de tomt på idéer just för tillfället =(

Hinner nog inte jobba så jätte mkt mer med resterna för kl 15.00 börjar jag jobba. Slutar kl 20.00 så då är det bara att vänta på Andreas som kommer typ 20-kvart i 9 ungefär. Vill verkligen att klockan ska få fort fram tills dess.

Och Emelie kanske kan få jobb här i Karlstad i sommar, och jag hoppas verkligen att hon får det och att hon verkligen vill flytta hit. JAG VILL, JAG VILL, JAG VILL!!!! känns inge bra att tänka på att hon kommer flytta härifrån efter studenten och nu när jag fick reda på att Emelie kanske kommer stanna...... Åh ja, Man blir ju så glad. Vill inte ha henne flera mil bort.
Självklart vill man ju att ha fler kvar här men det funkar väl kanske inte, hade vart roligt att ha hela gänget i närheten även efter studenten.
Men Emelie ärligt, fan va jag vill att du ska bo här efter skolan också !

Nu måste jag jobba.
Tror att jag kanke skulle kunna bli klar med en uppgift iaf innan jag åker. eller kanske inte. hm ja vi får se.


Vill va med min underbara älskling nu! <3




17 april

Igår vart de minsann ingen springtur, tillbringade eftermiddan inne i stan och äntligen hittade jag ett par balskor samt en kuvertväska (också till balen). Kom strax innan 8 från stan och eftersom jag och Anna skulle sola så hann jag inte springa. Märkte igår att jag antagligen har tappat bort mitt solkort också :( lite surt, så jag måste köpa ett nytt om det inte dyker upp hemma nån stans i röran. Men jag och Anna bestämnde oss för att vi skulle åka ner för att kolla om det är nån som har solat klart så vi kan gå in när dom går ut. och som tur var så satt det två utanför som precis hade solat så vi fick låna deras kort. Väldans bussigt av dom !

Jag hatar verkligen att åka buss mellan Kil-Forshaga. Händer alldeless för ofta att Forshaga bussen åker iväg från Ilanda, där jag byter buss, innan jag ens har hunnit komma fram. Blir så jävla less när jag kommer dit och det inte finns nån buss där som väntar på en. Förstår inte att de kan vara så svårt att vänta in alla bussarna som de faktiskt ska göra...... Så idag fick jag ta en annan buss till Forshaga och fick då även ta en promenad från Sisu. TYP ASJOBBIGT. Hade ju inte vart speciellt jobbigt om an inte skulle börja skolan ganska tätt inpå men jag trampade på ganska fort så jag nästan vart svettig när jag kom fram. Men kom bara några minuter för sent.
Hoppas Värmlandstrafik blir bättre på det där nån gång....

Har verkligen inte gjort ett skit i skolan idag, först skulle vi jobba med Kundvårdsplanen men vi gjorde inget. sen var de säljresan och då var de glass som lockade betydligt mer än att sitta o jobba med sen. och nu ska vi snart ha ledarskap, där ska vi iaf få en uppfigt som vi ska göra. Så nått vettugt kanske man kan göra iaf.
Efter lunch iaf ska vi iväg och dreja, fast det är inte förens halv 3 så kanske kan försöka med att göra något innan vi åker dit :D


I morgon får jag träffa My Big Love också! Läääääängtar



Lektionen kallar så jag måste dra mig!

Puss hej








16 april

Klockan halv 8 började jag min dag med att motionera, cyklade upp till Höjda (ca 4 km) för att ta en promenad på 5 km och sen cykla hem igen. var väldigt skönt att få röra lite på sig sådär på morgonen. Under tiden jag gick kom jag på att ja vart väldigt sugen på att springa så jag ska nog ta en liten springtur ikväll när jag kommer hem. (Hoppas jag orkar de då också.)

När jag kom hem igen vart de en dusch och lite gröt, sen var det bara att göra sig ordning eftersom jag skulle till tandläkaren kl.11.00.
Hade lite tid över efter tandläkarbesöket innan bussen till Forshaga gick så jag hann med att köpa lite prylar  :P Vart en väska, en något mindre plånbok än den jag redan har och några hårspännen. Blir så lycklig när jag får handla grejer, även om det inte är några väldiga inköp men.


 Jaja, nu sitter jag i skolan men min enda lektion för dagen slutade för typ 30 minuter sen. Har jobbat med säljresan idag och har faktiskt fått lite gjort för en gång skull. Inte speciellt mkt men har börjar planera vilka butiker jag ska besöka första och andra dagen. Vissa andra runt mig har kommit betydligt längre så man blir lite dep när man sneglar på deras datorer. Får försöka att inte kolla på de andra :D

Ska in till stan och fortsätta mitt letande efter bal och studentgrejerna. Kollade lite förut innan jag åkte till Forshaga men hittade inget spännande.

Jobbade igår kväll också :D Kändes bra!

Jag skulle verkligen vilja ha helg nuuuuu!
Andreas <3


Dags att ta o jobba lite till med Säljresan nu innan jag åker in till stan.
Heeeej dååååååå!!!





15 april

Ja då glömde jag bort när jag och Andreas "fyllde" 4 månader vilket vi gjorde i torsdags. Okej, nu kanske vissa tänker att de inte är så stor grej med 4 månader men jag tycker det är roligt att kunna uppmärksamma vissa stunder i ens liv lite. Tur att Andreas påminde mig igår att vi hade glömt detta.


Igår var de dramatik på jobbet iaf!
Det hade kommit in två nötter till män och försökt sno smink för 12-13 tusen. Hur dumma kan man bli. och eftersom vi har typ asbra  "hemliga vakter" som kollar läget i butiken ibland så hade de ingen chans att lyckas med sin plan. Polisen kom och de hade förhör med dessa puckon. 12000-13000 liksom, vad tänker dom med?  Det krävs en ganska stor mängd till dom summorna så om de bara hade tagit lite smink hade det kanske inte märkts lika tydligt.

Tiden går så skrämmande fort, bara 45 dagar kvar till studenten och jag har massor kvar som ska göras, det är rester som ska göras och planering inför studenten, boka tider för håruppsättning, sminkning, fotografering och ja massa mer, men det kommer nog gå bra till slut!123

nu är de klassråd på g :) tjaooooo...!!!

14 april

ja så sitter man i skolan igen........


I helgen var jag till Andreas, fick låna bilen av min kära mor så på fredag eftermiddag brummade jag iväg.
Har haft det helt underbart som vanligt, blev mkt mys. Hann även med att åka till Västerås, träna och kolla på bio.
Trodde att jag skulle kunna ha hittat nått som man kan ha på studenten när vi var till Västerås men icke..
Bilar kollade vi också på när vi var där, synd att man inte har råd med nån som man verkligen vill ha. Men nån gång kanske, 
Fick lite träningsvärk efter att vi tränat också men aboslut inte som sist. Tur var väl det eftersom jag knappt kunde röra armarna då :P

Men men i morse var jag tvungen att åka från han, så kom iväg vid 5 i halv 8 ungefär och kände mig jätte stressad, men det behövde jag ju inte känna mig eftersom jag var i forshaga typ 5 över halv 10 och började 10 .. så jag hade ju faktiskt kunna vart kvar o gosat lite till. ;) (Lekte lite rally på vägen hem, vilket var lite roligt iaf!)

Ne nu är jag ju då i skolan och skulle egentligen gjort rester men nu lär jag att sticka iväg för jag ska börja jobba kl 3. Så inga rester idag.
Tänkte iofs att jag skulle börja läsa svenska boken ikväll efter att jag jobbat. Hoppas inte att jag är för trött där på kvällskvisten :P

Hihi var roligt att få höra hur Emelie hade haft det i helgen, kommer verkligen sakna henne efter studenten!!!!!!

Älskar dig så Andreas!


Ha de!





8 april

52 dagar kvar till studenten!
Helt sjukt va fort de går, kommer säkert inte hinna göra allt som behöver göras.

I morgon ska jag till Agneta igen för att fixa med balklänningen, vill att den ska bli klar nuuuu!!
Måste köpa resten av outfiten till bal och studenten också snart. Smycken, skor och studentklänning och väska och ja allt vad man nu ska ha. Mkt som ska inhandlas.

Anna och jag var ute och gick en sväng igår, var otroligt kul att få träffa henne, synd att inte Ida kunde följa med men jag fick iaf hälsa på henne :D Alltid lika roliga dessa två!!
Hann med o sola igår också. Nya rör på solstudion så nu ska jag dit några ggr till i veckan :D Härligt!!!


jaja, får bli en kortis nu på morgon för nu börjar skolan aldeless strax...


Ja då hamnade jag här igen :D

Har lärt mig dansa Streetdance idag (försökt iaf), och hur coolt är inte detta. Vill verkligen kunna röra mig så som hon dansläraren gjorde. Men eftersom inte jag kan så får jag väl se till att mina barn lär sig nån gång i framtiden. Är verkligen asfränt med folk som verkligen kan dansa.

Shit, vet inte hur jag ska göra med utomlandsresan, har verkligen inte pengar till det men man vill ju ändå åka utomlands.... Jätte svårt, Och snart måste jag bestämma mig eftersom det ska vara inbetalat snart.

Ikväll blir de innebandyträning och möte med sunnanå efter det =)

Skolan kallar åter igen så får väl ta och avsluta här nu.


Tjo!.....

7 april

Helgen har varit så jävla underbar, ursäkta att jag svär men fy fan. :P Var längesen jag trivdes så bra. Har tillbringat helgen med min underbara pojkvän, vi har gått o kollat i affärer (halvshoppat lite), spelat bowling, träffat kompisarna inne i stan och fikat samt lagat mat med dom och myst en massa.
Men nu är de måndag och slut på de roliga, sitter i skolan igen och gör uppgifter och typ dör av längtan tills jag får träffa Andreas igen.

Har nyss haft Livskunskap och pratat massa om jobb och framtiden. Vad som kommer hända efter vi tatt studenten, hur man ska söka jobb och hur man når sina mål på bästa sätt. Skulle även tänka ut vad vi gjorde när vi var 30 år..... jag kom absolut inte på något som jag skulle kunna tänka mig att jag jobbar med då. Hur kommer min framtid se ut när man inte ens har några idéer på vad man skulle vilja göra nu ?  Nästan lite orolig, men tänker likadant här som jag tänker om allt annat, DE LÖSER SIG! Får verkligen hoppas på det.

Jag får nog ta o återkomma med bloggandet senare, måste ta o göra klart denna uppgift som vi fått.

Puss hej!


4 april

Ja som vanligt så sitter man i skolan, även nu tänkt göra lite rester. Skolan slutade ungefär för trekvart sen och jag har fortfarande inte börjat med någon uppgift. Blev iaf klar med den som vi fick idag på lektionen så nu slapp jag ha rest i den.

Har varit jätte lugnt i skolan idag, var bara 14 personer här av klassen. Hade kundvård först och där gick vi igeom en uppgift som vi skulle börja med sen gjorde vi inte så mkt mer. efter det var de dags för idrott så första delen av dansgrupperna skulle lära oss andra deras dans. Så nu kan jag Nisse och gängets dans. Var mkt roligt. :D Sen lunch och sen ledarskap... Inte speciellt jobbig dag idag.

Funderar på om man kanske ska hinna hem innan jag börjar jobba idag, ska nämligen börja kl 5 men jag råkade ju glömma körkortet hemma så kanske ska åka o hämta det. Kan vara bra att ha med sig....
Men nu är kl snart tre så om jag ska hem och grejer innan jag börjar borde jag nästan åka snart eftersom jag ska hinna äta öockså

Hmm, inte så mkt roligt att berätta idag när det inte hänt så väldans mkt känner jag....
Kom iofs för sent till skolan idag igen.. Hade bara det gamla schemat hemma och där stod de att vi började 10 i men vi har visst ändrat till 20 i, sådant som är helt omöjligt att tänka på.
Har kommit för sent väldigt mkt nu på senaste tiden, vad är de som börjar hända med mig ?? Har iofs alltid haft lite svårt att passa tider men inte när det gäller skolan. Jaja, får se till att bli bättre med de där ;)


Ikväll kommer äntligen Andreas, längtar enormt mkt tills jag får krama och pussa på honom igen. <3


Men vi säger väl så för den här gången då!  =)
Hade trevligt



3 april

Hej svejs,

Fick panik i morse. Vaknade och kollade på klockan och märkte att den redan var halv 10 och vi började lektionen halv 9.... fick kolla på klockan flera ggr bara för att titta efter om jag sett rätt. och de gjorde jag minsann. flög upp ur sängen och var klar på 10-15 minuter ungefär och johan fick skjutsa mig (det var gulligt av han) eftersom jag inte fick ta bilen. Kom iaf till skolan strax innan 10 och nu sitter man här framför datorn och hamnade på bloggen. Borde jobba egentligen men ja.... Blir som de brukar bli, var iaf duktig igår med resterna! Ska ta ett ryck snart när jag är klar med bloggandet.

Igår gick jag ner o solade, var väldigt varmt och jag blev typ helt knallröd om stjärten. Får hoppas att det röda går ner sig lite, har iofs inte hunnit kolla idag så förhoppningsvis har det redan blivit bättre.. Men iaf så var de skönt att få sola, var längesen nu.

Ikväll hoppas jag på att det blir innebandyträning så jag får springa lite, inte så ofta jag går ut o springer frivilligt nu för tiden. På den fronten får de bli bättring på framöver. och måste komma igång o cykla till skolan också, ska bli rejält fit nu innan studenten. Nice ska de bli minsann!


I morgon är det äntligen den dagen som jag längtat efter i typ 10 dagar. Andreas kommer hit och det ska bli så underbart att få träffa honom igen. Jag ska åka o hämta upp honom vid station efter att jag jobbat klart. Dagarna går så långamt när man längtar efter nått och morgondagen kommer säkert gå ännu långsammare när man vet att han kommer snart. Jag jobbar iaf till halv 9 och Andreas anländer till K-stad kvart i 9 så det blir helt perfekt. Är helt säker på att det kommer bli mycket mys i helgen, det ser jag fram emot väldigt mkt. Känner mig så lycklig och trygg i hans tillvaro, och kan absolut inte tänka mig ett liv utan honom.
Älskar dig!


Nu ska jag ta o göra nått vettigt här i skolan, Thomas blir väl antagligen lite besviken på mig när jag först försover mig sen inte gör det jag ska göra på hans lektion.. illa, men tar tag i det här nu :D

Hade superbra!


2 april

Idag har jag varit skit duktig, har gjort klart 6 rester och har två stycken som snart är klara. Är så himla stolt över mig själv att jag har tatt tag i det här.
Jag, Emelie, Sandra och Tilda hade hand om ett 20 tal barn idag mellan 7 o 10 år också, vi lekte massa olika lekar med dom och de verkade ha mycket roligt. De ville att vi skulle komma tillbaka, känns skönt att höra. Fanns ju iofs vissa som började grina och dom ville i inte göra det och dom kunde inte vara med o springa för att de hade ett litet sår på handen osv. men annars var de faktiskt roligt. Tror att det kan vara ganska nyttigt att få prova på lite sånt här eftersom det inte nått man brukar göra precis.

Det gick bra att jobba igår också men fick jobba lite övertid (en kvart-20 minuter eller så), var så grymt mkt folk där på kvällen och de var fullt med korgar vi kassorna så de ringde o kollade om jag kunde dra iväg korgarna när jag hade stängt min kassa så det tog ett tag innan jag vart klar med det.. Kändes lite dumt att bara dra korgar när man såg att köerna till de två kassorna växte fort och folket började tröttna rejält på att få stå i världens kö, men jag ville hem och hade faktiskt redan slutat. 

Shiet, nu måste jag skynda mig till bussen... Kanske fortsätter skriva hemma sen eller något om jag inte har bättre för mig


Hinner iaf säga att jag älskar min underbara pojkvän OTROLIGT MYCKET!


1 april

tjenna tjenna

Har blivit mkt gladare nu efter senaste inlägget, känns skönt men jag förstod att det skulle gå över ganska fort redan från början. känns mkt bättre efter att man fått prata och sådär! :D

I söndags åkte jag in till stan för att hämta upp Emelie som kom tillbaka hit till Värmland, tillbringade kvällen och natten hos henne, var trevligt att få sitta o prata med henne igen.
Så var de dags för skolan igen efter denna långa ledighet, hade Bodypump på idrotten sen var de slut på den dagen men var kvar i skolan för att göra klart lite rester (hann klart med en som jag redan hade börjat med och inte hade speciellt mkt kvar men ändå) en mindre kvar iaf.

Jobbade igår efter skolan från 5 till stängning, och ska även jobba idag men dock bara till halv 9. Är väl iofs bättre än ingenting.

Åkte för tidigt till skolan idag, kollade på schemat hemma igårkväll och såg att vi började halv 9 men eftersom vi vart borta så länge glömde ju jag bort att vi hade ändrat till 9. Så jag fick sitta i skolan ett tag innan vi började. Lite otur.
Sen har min mobil pajjat. okej att de har vart kass o stängt av sig men den har ändå gått att sätta på direkt efteråt men igårkväll la den av totalt så nu har jag min gamla igen =( Lite otur igen.

Tisdag idag så det är inte så jätte länge kvar till fredag. Saknar dig så det gör ont i kroppen men jag försöker hålla det inom mig för alla andras skull.
Känns skönt när vi fått prata men vi får se till att vi pratar oftare nu. Behöver få höra din röst.

Ne nu har jag lektion och ska kolla på filmerna från dansuppvisningen. Kommer se förjävligt så jag hoppas det tar slut fort men kommer vara roligt att få kolla på de andra danserna igen.



Hade bra alla läsare!



RSS 2.0