16 maj

Får be om ursäkt för att det tog ett tag innan detta nya inlägg kom men till slut så :P

Är hemma hos Andreas nu, väntar på att han ska komma hem efter att ha fått åka iväg o hjälpa till på jobbet en snabbis. Perfekt läge för mig att göra lite uppgifter, harjag gjort de då? neeeee då! Självklart inte och nu kommer Andreas hem snart igen så kanske inte är så stor idé att börja med något än. Får försöka sätta fart med de där sen när han ska iväg o jobba igen . Ska få följa med ner till Eskilstuna sen, ska bli lite fränt! :P

Vad har man hunnit med i veckan då tro.. Söndag-Måndag var jag på Studentkryssning, Riktigt roligt. Det var många utav Emelie kompisar som var med så det var kul att få se vad det för några hon brukar umgås med hemma i Torsåker.. Kom hem därifrån typ halv12 på måndag så de var sängen direkt som gällde.

Tisdag var de nog inge speciellt som hände, Onsdagen däremot hade vi Beachvollyboll turneing på skolan. Eftersom vi tjejer är så dåliga så fick inte vi vara med i nått av killagen så vi hade ett eget. Ja och hur slutade detta då :P vårat underbara tjejlag kom på 4 plats medans två av killagen inte ens kom vidare vill Semin.. Iofs vann ett av lagen hela turneringen men ändå :P skit kul och dom var nog lite halvsura för att de gick så dåligt för dom .

nej Jag får ta o återkomma.... Andreas har kommit och vi ska ta o laga lite mat innan han ska iväg igen :P

Puss hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0